Kako ukloniti url sa spam filetara na fb-u

Pozdrav,

Imam jednu domenu i uskoro zelim da pokrenem neki web sajt na njoj, ali imam jedan problem, naime kad sam drugu htio reci za domenu i napisao mu na fb, sam fb je to tretirao kao spam i moram uvijek svaki put da kucam “captcha”, jel zna neko kako da se rijesi taj problem? Jer koja bi mi svrha bila da pokrenecem web i da se naslonim na fb posjetu a da taj isti ne moze da se salje. Naravno isao sam ono “let us know” i sad kad ce oni odgovoriti ili uraditi neki feedback pitanje je.

Evo o cemu se radi: http://pokit.org/get/img/5e9db888596d89b28a700d920619c57e.jpg

Lp

Imali smo isti problem so jedan sajt , to je trajalo neko vreme, 1-2 meseca, i nakon to fb je uklonio spam.

Kad otvoris link preko FB , upozorava da je link spam ,taj sta je otvorio link ima da odabere dve opcije, THIS IS SPAM ili NOT SPAM. e mi smo poslali da dosta prijatelja i rekli da kliknu da to nije spam “NOT SPAM” , pa vajda to je pomoglo… probaj tako , mozda ti pomogne

Druze to ti je zato sto je domena nova :slight_smile:

Na sajt dodaj FACEBOOK plugin i napravi na developers.facebook.com app za web sajt, i dodaj app secret i app ID u plugin na sajtu, brze ce ti proci spam :slight_smile:

mozes pokusat i sa fb debuggerom da bi ubrzao proces uklanjanja spama :slight_smile:

Ovo se desava kad nekom hocu da posaljem domenu (ime) domena je stara 14 godina :slight_smile:

Onda koristi fb debugger :smiley:

Prvi put čujem da fb te svrsta u spam samo zato što si poslao JEDNOM kolegi link.

Kako god, kolege su ti naveli dobar recept, odrai sve to i za neko vrijeme će ti biti opet safe.

@mister nisi me dobro razumio, nije me strpao u spam radi toga sto sam kolegi poslao link nego domen je na spamu, nisam ni znao da jeste dok mu nisam rekao za isti preko fb-a, a odavno nema neke web stranice na njemu najmanje 5 godina, pa zato mi je cudno to. Nista drugo isao sam debugg pa eto cekam da bude na “whitelist-i” :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey