Kako vam se sviđa ovakav inbox

Napravih inbox: http://bozoou.com/OP_new/poruke

Dali vam je od nekud poznat xd , and how much is it legal?

1 Like

Meni je fantastican! Jako mi se svida…
A sto se tice legalnosti mislim da nebi trebao imati nikakvih problema pogledaj na template forestu milion inboxa na tu semu pa niko nema problema :smiley:

Sto se tice hendlinga post requesta jesi koristi neki javascript framework ili cisti javascript?

Nice.

Facebook style :wink:

1 Like

Drago mi je čuti :smile:

Što se tiče post requestova, pa jQeury je tu sasvim dovoljan…iako i sirovi javascript post request ne izgleda bitno drugačije od jQuery-ovog kad se lijepo zapakira unutar funkcije, kojoj se ugrade eventi tipa: onComplete i onSucess…kako se nebi svaki put kopirao blok code-a.

Meni je i Query-ev blok koda previše…pa ja to upakiram još jednom u svoju post-request funkciju, gdje defaultiziram ulazne parametre koji mi se ponavljaju. Ali ono što mi je bitnije, dobijem tako vlastitu kontrolnu točku za svaki request, gdje mogu s jedne pozicije petljati po svakom odaslanom requestu i primljenom responseu.

Trenutno recimo tu kontrolnu točku koristim da sve requestove preusmjerim na samo jednu server skriptu…koja signalizira da se randomiziraju rezultati sa servera…i također emulira zakašnjeli odziv sa servera. Kad backend bude gotov…samo preusmjerim u kontorlnoj točci prema pravim skriptama. …a sad mi omogućuje da bez backenda imam prilično realnu situaciju za debugiranje i razvoj.

Odlično izgleda. Jel radiš i dizajn sam ili programiraš samo?

Fala!
A dizajn je radio kolega sa foruma https://dribbble.com/milantolic