Kako vam zvuci ovo ime za affiliate sajt?

Pozdrav svima,

zanima me kako webmajstori gledaju na ime affiliate sajta IsplatiMe.com ?

Mi smo dugo u firmi razmisljali o imenu novom, posto nam je dosadasnje ime , ime firme, a zeleli smo da ga rebrendiramo. Bavimo se affiliate programom 10 godina i to na podrucju Balkana, znaci Srbija, Hrvatska i BiH, trebalo nam je neko univerzalno ime, i odlucili smo se za ono, koje objasnjava najbitniju stvar, isplatu, a to je uvek na vreme i nikada nije bilo nekih spornih momenata.

Medjutim, neki nasi dosadasnji partneri smatraju da je ime nekako skamersko . Isplati me , nama se svidja, ali mozda zaista ne vidimo iz pravog ugla, pa eto mozete reci kako vam zvuci ime na prvi pogled ?

hvala

Slažem se, isplatime.com nije baš nešto. Možda bi bilo lakše da si napisao o kojem se aff radi da vidimo što bi se moglo iskemijati.

1 Like

Meni osobno, totalno neprimamljivo.

1 Like

Meni također se ne sviđa, aludira mi na to kao da dugujete pare klijentima pa vam oni trube “isplati nas” “isplati me” … to je moje mišljenje … a vi izaberite kako hoćete…pozz

1 Like

Bilo kakva “isplata” u nazivu ne zvuči dobro. “isplatinas” zvučki kao vapaj nesretnika koji traže svoje novce :slight_smile:

Apsolutno se slažem, isplatime.com djeluje krajnje spamy i nimalo profesionalno. :frowning:
Ispada da je u toj priči jedino bitna isplata (što i jeste ali samo za one mlade i neiskusne), no prije toga je mnogo važnije - posvetiti se realizaciji affiliate posla.
Stoga savjetujem da ime bude iz sfere. nichea posla. Ako je to nešto univerzalno, niti tada ne bih upotrijebio ovu opciju, no to je samo moje mišljenje. :blush:

1 Like

MediaSms je firma, ali kada smo pocinjali, radili smo samo za Srbiju, to je affiliate gde korisnici placaju preko sms i 0900/060 telefona, i poznati smo po tome da imamo operaterski centar sa 25 devojaka koje uzivo pruzaju usluge za hot line i pricaonicu . I extenzija je .rs i to dodatno zbunjuje korisnike iz Hrvatske i BiH, a radimo affiliate i za te zemlje . Uglavnom radimo uzivo hot line , pricaonicu, sms hot chat i zelimo da priblizimo svima koji rade adult ali domaci ,nas program .

Ja ne bi komplicirao na vašem mjestu. Kako su mediasms.com i .net zauzete, prva pametna je mediasms.eu
Istina, niste još u EU, ali ponekad je važno gledati malo dalje od nosa - ne bi trebalo biti problema oko zakupa .eu domene.
Mediasms je baš cool, neutralno, a važno je da iza njega stoji 10 godina uspješnog poslovanja. I vi bi to zamjenili sa isplatime.com??? :slight_smile:

2 Likeova

Hvala na odlicnoj opservaciji . Mali problem nam predstavlja, posto je u imenu SMS, a radimo i telefonski hot line koji u nekim slucajevima belezi jos jace konvertovanje nego sms . Mada je mrtva trka, sms salju i kada su u drustvu, ili sa porodicom, ali na telefonu znaju da ostave i po 200e za noc ako su sami… Uglavnom, sada je i samo ime problem, posto nije samo sms naplata vec i telefonska.
Ali zar ime ne provocira, sto je bitno, ako bi dosli na sajt, koji bi bio profi uradjen, ne skamerski ne spami , sa referencama, i sa svim potrebnim informacijama, znaci to ime sajta tebe ne provocira, samo ti diskredituje firmu ?

1 Like

upotrebite taj domen i svi koji ista rade a znaju neki balkanski jezik ce kliknuti na taj sajt,

sve ostalo je prica za malu decu,

1 Like

di su pare ??? :smiley:

2 Likeova