Kako vratiti web koji je dugo bio offline?

Pozdrav, kako i naslov kaže, kako vratiti web na staru slavu koji je bio offline nekakvih 5 mjeseci, u to vrijeme je imao oko 5000 uniqa dnevno, sada je online nekakva 3 tjedna, i tek je na 150 unikatnih posjetitelja dnevno. Doduše, meni je to ‘tek’, možda je to nekome i puno. Inače web je star oko 6 godina.

Ima li neka fora, caka?

Prijavio sam se na Google webmasters, sve sam mu poslao da indexira, instalirao sam sitemap… uglavnom, šta još da napravim?

Upotrebom naziva u kategoriji koja se je, čudnovato, ipak pojavila. :slight_smile:

Hehe, pardoniram…

Jel netko imao sličan problem, jel ima kakva pomoći?

Zašto si pustio da se ugasi sajt od 5k posjeta dnevno?
Bitno je da vratiš isti sajt koji je bio ugašen i nadaš se da će se Google smilovati, nemoj slučajno promijeniti template ili raditi neke izmjene u kodu.

Vrati sve kako je bilo, bitno, ist konstrukcija URLova, opisi, pripazi na webmasters tool na mrtve linkove.

I baš to, nadaj se da se vrati.

Kroz neko skorije vrijeme nisam siguran. Jer ako nakon 3 tjedna nije pokupio, već samo 150, do 5k će trebati dosta vremena… šteta.

Pa zašto se to uopće dogodilo?

Zahvaljujem na savjetima. Nije moja krivica, jednostavno je bivši vlasnik potpuno izgubio interes za sajt i maknuo ga s weba… velika šteta, sajt je mjesečno samo preko adsensa zarađivao oko 150$.

U prilog mi ide to što sajt ima oko 300 unikatnih članaka, sada svakim danom ima po 10-20 više uniqa nego dan prije, vidjet ćemo dokle će ići taj trend.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact