Kako zamijeniti linkove pohranjene preko VisualComposera?!

Znači evo mučim se s ovim već dva sata i već mi je lagano pun k… :smiley: :smiley:

Migrirao sam sajt s poddomene old.stariweb.com na novu domenu noviweb.net
Sve linkove sam bez problema zamijenio kroz search and replace preko phpmyadmina.

Eh sad…

Linkovi koji su bili umetnuti kroz VisualComposer ne pronalaze se u bazi, a to je vjerojatno zato što ih VC sprema u enkriptiranom obliku pa ih se ne može naci s jednostavnim search and replace querijem. Probao sam ih zamijeniti kroz razne WP pluginove, kroz phpmyadmin, kroz wpcli, a cak sam downloadao i MySQL bazu na računalo, otvorio je u notepad++ i kad tražim riječ “stariweb” on ne pronalazi ništa.

Znaci VC je te urlove spremio ili lokalno u neke fajlove ili su u bazi kao sto sam vec rekao u enkriptiranom obliku pa su se rijeci pretvorile u hrpu hijeroglifa.

Ručno zamijeniti te linkove na 300 stranica oduzima vremena pa bi to želio izbjeći. Ima li još kakvu ideju kako ih zamijeniti na najlakši način? Google isto ne pronalazi rješenje.

Migrirao sam do sad tisuce Wordpress sajtova ali s ovim se jos nisam susreo, tj. nisam nikad prije ni koristio VC ali dobro. Za sve postoji prvi put.

Jesi probao s ovim pluginom: https://hr.wordpress.org/plugins/velvet-blues-update-urls/

Označi sve pa onda probaj, meni je radilo tako.

Ne pronalazi ni taj plugin nista :frowning:

ALi mi nekako prebrzo izbaci rezultat, kao da ne pretrazuje uopce bazu podataka?

Dosta čudno. Ako ih ne možeš naći ni ručno u bazi podataka, možda je moguće da ih ni nema nego da ti se učitava nekakva cache verzija. :thinking:

Visual composer sprema sadržaj normalno u SQL, ne bi ga treba mijenjati. Jedina razlika je što ga sprema wrapa unutar svog shortcoda.

Možda se nešto mijenjalo od kad sam ja radio sjiim, ali barem je tako bilo.