Kako započeti s stranicom s igricama?

Bok,

nikada nisam imao stranice s igricama pa sam tek nedavno počeo. Možete mi reći na koji način je najbolje dobiti backlinkove za stranicu s igricama ? Kontaktirao sam dosta drugih stranica dal bi razmjenili linkove ali nitko nije voljan jer je stranica nova. pa eto molim prijedloge

hvala

Onda kupiš backlink :smiley:

to je jedino rješenje ili ?
inače za tak nekaj gledao ovo: http://linkexchange.talkarcades.com/

Najteze je poceti. Kad imas samo jednu stranicu, to je dosta velik problem. Recimo ja imam 8 stranica, sve medjusobno polinkam i to je dovoljno, jos tu i tamo neki link u blogspot ili wordpress komentar i to je dovoljno. Medjutim, stari trik je gledati gdje linka konkurenicja i pokusati dobiti link sa istih stranica.

Ko je zainteresovan za razmenu linkova , neka mi posalje PM!

Takoder moze i meni se javiti imam 20ak stranica s igricama :slight_smile:

Zamolio bih te lijepo da objasnis, zasto lazes da imas 20tak stranica sa igricama? Nisi sposoban ni one jedne da napravis koja nosi naziv tvoga nicka.

Cuj lika,Pa to ti mislis svako ima svoj princip rada,ja sam stavio par igrica i krenuo raditi backlinkove ne kuzim sta ti vise oces,vidi se da nemas pojma sto se sea tice :wink:
Kada kazem da imam 20 stranica to uopce nije tvoj problem dali lazem ili ne tko oce da mjenja linkove ce se javiti i vidjeti dali imam ili ne

hvala svima na odgovorima. Ja sam za pocetak napravio tri stranice. A mislim ih jos napraviti. Razmisljao sam ih medusobno linkat ali nisam siguran koliko je to pametno s obzirom da su sve hostane na istom hostingu. Ili to nema veze ?

Ima veze, ne smes linkati medjusobno. drmrgood ima za svaki poseban ip i on moze!

Ako bih zelio medusobno linkati stranice. Onda svaka treba imati svoju ip adresu. Tko daje odnosno to prodaje ? Jer su domene kupljene na godaddy, a hosting je kod druge firme

Za svaki sajt uzmes jedan paket hostinga. Moze poruka ko hoce razmenu linka domaci i strani sajtovi.

a dal sada naknadno mogu kupiti novu ip adrese za navedene domene ili ne ?

inače, možete se i meni javiti za razmjenu backlinkova.

imam tri stranice, sve nove.

lp

Mozes a kakav ces efekt dobiti ne znam,ja imam vecinu kod godaddy hosting onaj na 12mj uzmem a onda na seo hosting ili namecheap prebacim kasnije

Inace se nikada ne radi tako da se uzme jedan hosting na kojem je vise domena. Prvi razlog su vec naveli, a to je medjusobno linkanje. Drugi razlog je taj sto ako hosting padne, sve stranice koje tamo imas ce biti offline.

I mene zanima isto, kod mog hosting provajdera se dedicated IP placa 3 dolara mesecno, plus za svaki sajt treba SSL sertifikat. Da li je neko kupovao SSL sertifikat, gde je najpovoljnije?

Šta ce ti SSL cetifikat ja to uopce nemam :slight_smile:

Kazu da je dobar za SEO

Kažu :slight_smile:

Navodno je jedan od faktora koji Google uzima kao plus, ali dosta većih stranica je nakon objave te vijesti prešlo na https, ali nisu zabilježili nikakve veće pomake.

1 Like

Nemojte vjerovati svemu sto procitate :smiley:

1 Like