Pozdrav.Jedno vrijeme sam objavljivao linkove u grupe ubacim na 60 grupa u 10min pa mi u tome i dolazila ona captcha da potvrdim itd.Sad me zanima da li ima neki nacin da saznam da li facebook moje linkove od vijesti baca u spam ili ne, jer ako baca da bezveze ne dijelim sa tog profila.Hvala
onda kada ti je dosla captcha trebao si stat i lajkovat par slika, malo odmoriti
Budi siguran da ti baca objave u spam čuj, 60 grupa 10 minuta, to ti je 6 objava po minuti , mislim prolazilo je to nekad ali danas više ne, prilagodi se fb-u ako hoćeš opstati, moja preporuka…
Ma nema to veze, objavljivao sam i po 10 objava u minuti pa ništa. Bitno je menjati linkove a ne stalno jedno te isto. Ima i alata koji se podese za objave.
Znam ja za alate i ima ih puno boljih od buffera…a isto tako ti mogu reći da fb svakim danom sve više steže obruč i neće prolaziti stvari kao što su nekad mogle, bolje ti se prilagoditi na vrijeme…
Koji još alati su dobri za objave preko društvenih mreža, ako nije tajna?
Evo i nove opcije, mute. Ko spamuje može dobiti ban na objave do 24 sata.
Da, objavljivao si, to si dobro rekao, ali više nećeš. 60 linkova po satu, pa normalno da si spamer i da ti sve ide u spam. Da ti profil sa kojem radiš nije povezan sa kreditnom karticom, odavno bi ti banali i profil. Nove profile banaju nakon jedne objave u grupi a ne 60 u sati.
Verovatno si u pravu jer su moji profili stari po par godina. U početku sam takođe imao problema, bio blokiran zbog previše ulazaka u grupe, traženja prijateljstva, objava i sl. Očigledno postoji nekakav FB algoritam koji određuje koliko šta smeš sa kog profila.