Kakvu web stranicu napraviti?

Može li prijedlozi kakvu web str napraviti, vezano za šta? Što je naisplativije?

Stranicu s igricama za djecu :slight_smile:

Stranicu koja govori protiv kapitalizma

Sportski magazin definitivno.

4 Likeova

Odgovor ti se sam daje. Ako je nešto najisplativije zašto bi to neko ovde napisao javno. Isto tako, svi smo mi različiti, za nekog je najisplativiji jedan niche, za nekog neki drugi, a za nekog nije nijedan.

Imam ja jedan, skoro pokrenuo, vrišti kako je napucan dizajnom. :smiley: A domen mu je najupečatljiviji. :smiley: I dao bih ga skroz povoljno.

koja je stranica???

Ne pregovaram sa konkurencijom. :smiley:

Ne znam El_Mero kako sajt od sportskogmagazina gledati kao konkurenciju :smiley:
Lik ima domen koji nema nikakve veze sa sportom, prvo to !
Drugo lik je na tu jednu te istu domenu balkan-portal.com.hr postavio 1000x 10000 razliciti stranica sa razlicitom tematikom :smiley:

Šalim se malo :smiley:

Novac, sex, moć… su teme koje su oduvijek bile popularne. Ljudi najviše traže kako će zaraditi novac, doći do novca brzo bla bla (eto i ti pitaš šta je najisplativija), ljubav i sex su jako bitne teme i u stvarnom životu :slight_smile: a moć, to znači pronadji niche koja nudi ljudima rješenje za neki njihov problem, tipa “kako prestati pušiti” , “kako istrenirati psa” i sl. Toliko je tema kod nas još uvijek nepokriveno da je stvarno čudno da svi samo pokreću sajtove o igricama, portale, oglasnike filmske sajtove i sl.