Recimo ovako, imaš novčić, bacaš novčić, šansa je 50/50.
Kladiš se na pismo.
Dođe glava.
Kolika je šansa kod drugog bacanja ?
Opet 50/50.
Dođe glava.
Koliko je šansa kod trećeg bacanja ?
Opet 50/50.
Dođe glava.
Jel vidiš da se svakim novim bacanjem/izvlačenjem šansa za dobitkom ne povećava ?
A već si izgubio 3 puta.
Kolika je šansa da ćeš izgubiti još 3 puta ?
Počneš npr. sa 2kn na crno, ak izgubiš staviš 4kn na crveno, ak izgubiš staviš 8kn na crno, ak izgubiš staviš 16kn na crveno.
Jednom ćeš dobit i pokrit sve gubitke dotad i još zaraditi, postoji i šta treba napraviti ako loptica stane na nulu al sam zaboravio. Naravno izbacit će vas iz pravog kasina ali možete zarađivat u online kasinima, samo nemojte pretjerivat jer će vas skužit.
[quote=“maydayy”]Ima sistem za rulet za sigurno dobivanje.
Počneš npr. sa 2kn na crno, ak izgubiš staviš 4kn na crveno, ak izgubiš staviš 8kn na crno, ak izgubiš staviš 16kn na crveno.
Jednom ćeš dobit i pokrit sve gubitke dotad i još zaraditi, postoji i šta treba napraviti ako loptica stane na nulu al sam zaboravio. Naravno izbacit će vas iz pravog kasina ali možete zarađivat u online kasinima, samo nemojte pretjerivat jer će vas skužit.[/quote]
O tome se raspravljalo:
Vidi što sam prije napisao.
Ako 15 puta izađe pogrešna boja, moraš uložiti 3.276.700 kuna da bi dobio 3.276.800 kuna, odnosno ostvario dobitak od 100 kuna.
Jesi li spreman uložiti 3.276.700 kuna da bi ostvario dobitak od 100 kuna?
OK, ti predlažeš ulog od 2 kuna. Ne vjerujem da možeš igrati rulet sa 2 kune, a i ne vidim smisla ulagati tisuće kuna za mogući dobitak od 2 kune.
Ovo bi se isplatilo ukoliko bi netko krenuo sa nekom većom sumom novca (u stotinama ili tisućama) pa je na kraju uvijek u plusu par sto i par tisuća kuna.
Ovo bi se isplatilo ukoliko bi netko krenuo sa nekom većom sumom novca (u stotinama ili tisućama) pa je na kraju uvijek u plusu par sto i par tisuća kuna.[/quote]
Baš zbog toga je ona moja ideja, da se ne kreće od prvog bacanja već od recimo 5. / 6. tako da se sa 5500kn može pokriti niz od 15/16 puta da ne izađe jedan broj.
Za one koji govore da je šansa 50/50 - istina, ali neka bacaju pismo/glava i neka broje bacanja i da vidimo koliko će trebati da jedna strana padne 15+puta za redom
Što se ruleta tiče, zna se desiti da je cijeli red u jednoj boji, pa nekad u 6 bacanja se 3 puta ponovi jedan te isti broj?!? loptica izađe iz rupice i sl. stvari.
Nekako iz iskustva bi bolje igrao na onu boju koja pada i nju pratiti…
Evo premještene poruke u prikladniju temu. A sad pitanje maestro jel’ ti to ozbiljno pišeš tu ili se samo zajebavaš. Jer ako je ozbiljno ne mogu vjerovati da može netko biti baš toliko naivan.
Siguran put u propast, samo je pitanje vremena, ništa drugo. A i psiha je u pitanju. Nije jednostavno nakon nekog vremena staviti nekoliko tisuća, možda i desetak, puno stvari prolazi kroz glavu ako baš nemaš love za bacanje. A i dalje je mogućnost 50/50 Pa ak se ponovi, sljedeći puta treba dati opet hrpu love, ovaj puta duplo više nego zadnji put?
Ta fora ti može proć određen broj puta gdje neće biti puno duplanja, ali naletit ćeš kad tad to je sigurno. A onda ćeš krvavo platiti za onih par prijašnjih pogodaka. Nisi si ti toga prvi sjetio
Kladionica, poker, webmastering, poljoprivreda, zidarstvo, sve je to isto. isto je ako odes radit zidariju pa sad bacas samo mort na zid misleci pa bude fasada dosla sama… Isto s poljoprivredom, bacis sjeme pa baude se primilo… Tako je i s ovim dvojem Pokerom i Kladionicom.
Pa nije samo ulozit pa sta bude… tako rade kockari…
Kako to rade profesionalci:
Pretvore koeficijent u sanse (u kladionici), a pokeru obrnuto, i onda vide dali se ispalti igrat ili ne… Sto su im sanse vece i koeficijent veci to se vise isplati igrat. Bez obzira dali dobili sad ili ne, ovakav nacin igre garantira zaradu.
Samo ima jedan mali problem, malo je ljudi koji mogu tocno ili cak priblizno odrediti razlike u koeficijentima i sansama… Tu se vracam na onu pricu o poslu… Koliko vremena ulozite u neki posao toliko ce vam biti vraceno… No za Poker i Kladionicu trebate imati daleko vece znanje i iskustvo nego za poslove kao sto je poljoprivreda i zidarstvo…
[quote=“dadaas”]
Kako to rade profesionalci:
Pretvore koeficijent u sanse (u kladionici), a pokeru obrnuto, i onda vide dali se ispalti igrat ili ne… Sto su im sanse vece i koeficijent veci to se vise isplati igrat. Bez obzira dali dobili sad ili ne, ovakav nacin igre garantira zaradu.
Samo ima jedan mali problem, malo je ljudi koji mogu tocno ili cak priblizno odrediti razlike u koeficijentima i sansama… Tu se vracam na onu pricu o poslu… Koliko vremena ulozite u neki posao toliko ce vam biti vraceno… No za Poker i Kladionicu trebate imati daleko vece znanje i iskustvo nego za poslove kao sto je poljoprivreda i zidarstvo…[/quote]
Ok ako je porez na budale zasto je onda placa bookmarkera tajna? Zasto se oni nesmiju kladiti u kladionici? zasto imaju posebne ugovore?
Eto malo razmisli o pitanjima i o onome sto sam napisao na tvoj odgovorda je to porez na budale. I ja tvrdim da je porez na budale za prosjecnog covjeka koji nema pojma o pojmu. Ali isto tako je porez na budale za sve za svakoga, a i za webmastera koji misli otvoriti site i postati miljarder i da nista nemora raditi…
EDIT: @onoga koji je napisao otvoris kladionicu pa se ljudi kod tebe klade i onda si sigurno zaradio…
Eh, ali to ti je isto… A i imas betfair, mnogi su “otvorili” svoju kladionicu i vidjeli da je to isto, odnosno da isto tako gube bez obzira na sve…
[quote=“dadaas”]Ok ako je porez na budale zasto je onda placa bookmarkera tajna? Zasto se oni nesmiju kladiti u kladionici? zasto imaju posebne ugovore?
Eto malo razmisli o pitanjima i o onome sto sam napisao na tvoj odgovorda je to porez na budale. I ja tvrdim da je porez na budale za prosjecnog covjeka koji nema pojma o pojmu. Ali isto tako je porez na budale za sve za svakoga, a i za webmastera koji misli otvoriti site i postati miljarder i da nista nemora raditi…
EDIT: @onoga koji je napisao otvoris kladionicu pa se ljudi kod tebe klade i onda si sigurno zaradio…
Eh, ali to ti je isto… A i imas betfair, mnogi su “otvorili” svoju kladionicu i vidjeli da je to isto, odnosno da isto tako gube bez obzira na sve…[/quote]
Rulet po meni nema rupa jer je to čisto borba protiv kompjutera koji se ne može pobijediti. Kladionica je nešto drugo, tu 10% igra i znanje, tražiš pogreške ljudi (oni koji određuju tečajeve), tražiš namještene utakmice :D, itd itd. tako da kladionica može biti prilika za zaradu samo ne za svaku budalu nego ga onih 1% ljudi koji se posvete tome ozbiljno i rade svaki dan, isto kao što se mi posvetimo webu tako se treba i tome posvetiti ako misliš uspjeti.
Da, iskrivljena percepcija stvarnosti uzrokovana ovisnošću bilo o kocki, drogi ili alkoholu… je jako jebena stvar.
Osobno znam par ovisnika koji imaju indentičnu priču kao ti.
“Kladionica je posao, kladionica ovo, kladionica ono…” - a svi su dužni drugima više tisuća eura upravo zbog kocke.
Nemam ništa protiv kad ljudi igraju 5 - 10 kn iz zabave, ali izjaviti da je to posao kao i svaki drugi? Ha, ha, ha… za takve je malo 25%
Da, samo mi se cini da se kladionici treba posvetiti vise… ali onda opet i veca je zarada jednom kad imas love…
Pogreske ljudi koji prave tecajeve su jako male, tu i tamo nesto zeznu naveliko ali onda ubrzo je taj par blokiran jer su uletjeli pravi igraci i ulozili velike pare. A i tako treba biti, jer ti ljudi koji prave tecajeve su masno placeni i rade samo to po cjele dane. I sad zamisli ako je kladionica porez na budale, zasto se onda uopce kladionice muce s tim koeficijentima i tim ljudima koji ih prave daju masnu placu. Zbog tih poreznika? Ili zbog tih 1% koji im mogu uzet sve sto imaju…
ja sam samo igrao online casina ali “for fun” to znači ne za pravu lovu
i uvijek na kraju izgubio, bez obzira koju igru igrao…
npr… roulette, igram igram i svaki put dobijem i onda mi se je desilo da
točno 17 puta je bila crna boja i sve popušio.
tako da tehnika s duplanjem uloga pada u vodu. jer svako novo bacanje
ima iste šanse kao i prijašno, nema razlike. osim toga treba imati na umu
da casina imaju min. ulog i max. ulog.
jedini po meni što se možda isplati je igrati italia win for life loto 10/20
ali na sljedeći način, odabrati 7 brojeva i igrati za 2kn, mogući dobitak je 650kn
i odigrati prvih sljedećih 100 kola odnosno izvlačenja, znači mogući gubitak je 200kn
te naravno postoji dosta velike šanse da se baš tih 7 brojeva izvuče unutar tih 100 izvlačenja.
samo jedini treba naći online kladu gdje se može baš odigrati svih 100 izvlačenja jer se izvlači svakih 5min.
[quote=“alaca”]Da, iskrivljena percepcija stvarnosti uzrokovana ovisnošću bilo o kocki, drogi ili alkoholu… je jako jebena stvar.
“Kladionica je posao, kladionica ovo, kladionica ono…” - a svi su dužni drugima više tisuća eura upravo zbog kocke.
Nemam ništa protiv kad ljudi igraju 5 - 10 kn iz zabave, ali izjaviti da je to posao kao i svaki drugi? Ha, ha, ha… za takve je malo 25%[/quote]
Da znam i ja mnoge. Ali kao sto sam napisao nije svatko za svaki posao. A znam jos mnogo drugih koji se ne klade, nedavno je izasla lista… Oni su u minusu vise mistotina tisuca Eura… Pa onda po tvojoj logici mogu rec da su oni mislili da rade posao a u stvari su se kockali…
[quote=“alaca”]Da, iskrivljena percepcija stvarnosti uzrokovana ovisnošću bilo o kocki, drogi ili alkoholu… je jako jebena stvar.
Nemam ništa protiv kad ljudi igraju 5 - 10 kn iz zabave, ali izjaviti da je to posao kao i svaki drugi? Ha, ha, ha… za takve je malo 25%[/quote]
Ti o kojima ti pričaš su budale i njih nije 1%, njih je 30%.
Ako misliš da je predviđanje rezultata na kladuši posao kao i svaki drugi, onda ti je bolje da potražiš stručnu pomoć.
Ako “predviđaš” rezultat koje si sam namjestio, e to je posao!
Evo otkrit ću vam malu tajnu, ja tako duplam ulog ali na nogomet, rezultat prvog poluvremena x. To je tečaj oko 2.
I to samo na velikim natjecanjima(svjetsko, evropsko prvenstvo) i na velikim derbijima. Nikad mi se nije dogodilo da više od 4 takve utakmice na poluvremenu ne bude nerješeno.