[KNJIGA] WordPress na Bootstrap-u 3.x

Pozdrav kolege s foruma,
nakon kratkog vremena odlučio sam se predstaviti jednu knjigu u izradi.
Radi se o izradi WordPress-a na Bootstrap 3 Framework-u. Knjiga će sadržavati način rada sa Bootstrap-om, upoznavanje sa WordPress-om te izrada WordPress-a na Bootstrap 3 template-u.

Biti će nekoliko tematika kod izrada, ovisno i o template-u koji se koristi. Tako da će biti Blog, Portfolio, a kasnije moguće i Business tema. Svaka tema imati će neke posebnosti vezane uz tematiku, kao što su Custom Post Type i sl.

Koga zanima ova knjiga slobodno neka se prijavi na stranici pa će odmah dobiti obavijest kad bude knjiga gotova i objavljena.

Link do informacija za knjiga: https://leanpub.com/wpb3

Ukoliko imate kakve ideje ili nešto što bi možda voljeli vidjeti u knjizi, slobodno napišite. Knjiga će se dorađivati i nakon objavljivanja.

1 Like

Ti odmah s kraja, pa po bootstrapu, ali ajde nema veze. Poslije ove knjige možda da napišeš sve vezano za Wordpress, njegove funkcije i slično. “Kako programirati u WPu”, “Napredno programiranje u WPu”, pa tek onda možda neki framework bi napisao i postavio da se koristi, i za njega dodatno radio neke stvari koje bi se plaćale. Ali nemam volje raditi u Wordpressu. Dovoljno je reći da ti je potreban server ako želiš neki community ili nešto slično. Strašno spor CMS bez obzira šta da mu radiš. Tako da bez VPS ili dedicated nikada ne bi radio nešto u WPu osim nekih korporacijskih, portfolio stranica. Ali sretno, podržavam ovakve projekte, iako naš narod nema volje za učenjem.

Bump teme.

Knjiga je krenula u prodaju

Postoje dva dodatna paketa gdje u jednom možete dobiti kod, u drugom kod i video lekcije.

Zahvaljujem svima koji su podržali moj rad. Nadam se da će Vam pomoći pri izradi WordPress tema.