Koja je ovo skripta

Da li neko zna kako se zove skripta koju koristi ovaj sajt http://www.viralnova.com ? Video sam je ranije na codecanyon-u, a sad ne mogu nikako da pronadjem

:slight_smile:

hvala, ali nije to to. Ovo na viralnova je skripta, nije wordpress template, iako je dosta slicno :wink:

Ne, to je to :smiley:

Viral nova je wordpress i koristio je njihovu temu. Jedino što ima sakriven wordpress sa ovime: http://codecanyon.net/item/hide-my-wp-no-one-can-know-you-use-wordpress/4177158

Sad ovaj najnovji dizajn viralnove, jesu li migrirali ne znam ali znam da je site bio na wordpressu. Sumnjam da su već indexirani website mjenjali u infrastrukturi, prije su ga sakrili sa ovim gore pluginom i stavili svoju custom made temu za koju su dali oglas na freelanceru, čisto da zbune potencijalne hakere da imaju neki drugi cms. Ali sa onom gore temom, malo redizajna i ovim gore pluginom mozes imat isti website.

Samo da nadodam nakon što je Viral nova koristila wordpress temu True pixel of mythemeshop-a dala je natječaj za facelift:

ovaj dizajn gore je pobjedio na natječaju i tada su samo napravili znači novu temu za viral novu i sakrili o kojem se cmsu radi pomoću gore navedenog plugina.

A…ako želiš skriptu koja izgleda kao viral nova probaj ovo: http://bearworthy.com/demo/