Koja vam je društvena mreža/platforma najkorisnija za vaš posao u smislu zarade? Imamo mali zadatak za vas

Ako nudite neke usluge, koja vam platforma prva pada na pamet ili koju platformu konkretno koristite kada želite svoje usluge ponuditi na domaćem ili stranom tržištu? S druge strane, ako tražite neke usluge, gdje ih prvo tražite? Za jedno i drugo (ponudu i potražnju), znate li gdje možete dobiti INSTANT informacije, dakle ako tražite neku uslugu da ne morate čekati dugo da vam se netko javi, nego da tu informaciju zaista pronađete u roku odmah? Ovdje ćemo suziti izbor na glazbenu i zabavnu industriju, event management, kulturu, umjetnost, ugostiteljstvo, turizam i promociju.

Mali zadatak za razmišljanje: Tražite neku uslugu (iz navedenih branši), ali nemate kontakte (broj telefona, e-mail, osobno), možda i ne znate ili se ne možete sjetiti točno tko se kako zove, ali samo znate točno kada, koja i kakva vam usluga treba. Kako napraviti takvu pretragu i dobiti instant informacije?

Prvi primjer: Organizirate neki događaj i hitno vam treba rock/jazz bend, ali ne bilo koji, nego vrhunski, da odlično sviraju/pjevaju i da su slobodni točno na određeni datum ili period. Uz to vam trebaju ozvučenje i rasvjeta za isti datum. Kako i gdje ćete to sve pronaći?

Drugi primjer: Organizirate party idući vikend, treba vam vrhunski DJ, fireshow, neke zgodne plesačice i barmen za pripremu koktela, točno na određeni datum ili period. Naravno, željeli biste i poslušati DJ-a kako radi, željeli biste vidjeti taj fireshow i plesačice kako plešu te barmena kako radi koktele, eventualno pogledati njihove recenzije, nećete valjda napamet bookirati nekoga i plaćati ga. Kako i gdje ćete ih sve pronaći?

Treći primjer: Želite snimiti pjesmu, treba vam glazbeni producent, video producent, eventualno koreograf ako ćete u spotu imati ples i glazbeni studio gdje biste naravno snimili tu pjesmu, a zatim i napravili video spot. To vam sve treba u točno određenom gradu na točno određeni datum ili period. Kako i gdje ćete pronaći te usluge/ljude?

Probajte za sva tri primjera napraviti pretragu na klasičnim društvenim mrežama, namjerno nećemo spominjati kojima kako vam ne bismo ništa sugerirali, dakle dajemo vam slobodu za razmišljanje. I još nešto, uvjet je da ne plaćate/kreirate nikakve (ciljane) oglase, tako da ne ulažete svoje novce kako biste pronašli točno ono što vas zanima jer želimo ulaganje vremena i novca svesti na nulu.

Da li je netko uspio nešto pronaći? :thinking:

1 Like

Zar nije jednostavnije bilo napisati da ste vi stranica koja povezuje organizatore i izvođače, nego ovaj esej? Kao da djeci prodajete usluge, pa nešto okolišate…

2 Likeova

Da, bilo bi tako jednostavnije, ali smo namjerno malo “zakomplicirali” da vidimo kako ljudi razmišljaju. U tome i jest poanta ovog “eseja”, da napravimo “problem” i ponudimo “rješenje” koje se “krije ispred nosa”, a koje ste vi odmah prepoznali! :clap: #nohardfeelings

Hmm mozda na Google-u?

Što ste upisali kao pojam za pretragu? I kako ćete odabrati žanr recimo rock, jazz ili techno i kako ćete odabrati željeni datum dostupnosti preko Google-a?

Organizacija keteringa Beograd. Dobio vise rezultata izabrao random catering.rs ako budu oni zauzeti izabracu sledeci.

Ti shvatas da smo ovdje svi webmasteri i preduzetnici. Jesmo ti mi ciljana grupa ili zelis da ti neko od nas napravi takav sajt za pare?

4 Likeova

Svatko u svojoj bransi poznaje ekipu i zna kome ce se ibratiti.

Zato postoje i manageri.

Slažemo se, ali nemaju svi kontakte od svih menadžera i zato će takav način vremenom postati prošlost! Uostalom, recimo vlasnike klubova ne zanimaju menadžeri (njihovi kontakti), njima treba krajnja usluga tipa DJ, bend, plesačica, hostese i sl. Zašto bi netko morao imati kontakte od svih menadžera kako bi organizirao neki događaj kada može vrlo jednostavno i brzo putem napredne pretrage profila pronaći umjetnike i izvođače bez da ima kontakte menadžera i da mora znati kako se koji izvođač/profil zove?

Zato vas ovim putem pozivamo da se pridružite našoj poslovnoj glazbenoj platformi www.partyaner.com i spajate ugodno s korisnim zauvijek!

To je spora i zastarjela metoda jer morate svaki puta otvarati novu web stranicu i tražiti podatke o zauzećima i to pod uvjetom da uopće imaju web stranicu jer nebiste vjerovali, ali nemaju svi web stranicu. Također, putem Google-a ne možete napraviti detaljnu pretragu točno one usluge koju tražite (npr. catering) i da vam se prikažu samo one koje su slobodne na željeni datum.

Itekako smo svjesni i s razlogom smo ovdje otvorili temu jer nas zanimaju vaša mišljenja o problematici koju smo naveli na početku. Ciljana grupa nam i jesu poduzetnici koji se bave eventima, organizacijom, glazbom, umjetnošću, kulturom, turizmom i ugostiteljstvom. Ako se bavite nečim od navedenog, slobodno se pridružite našoj poslovnoj platformi www.partyaner.com.

Više o nama možete pročitati ovdje.

Totalno konfuzan sajt sa groznim bojama i sitnim fontom…po mojem misljenju

Registriranim korisnicima nije konfuzan, nego baš naprotiv, dobili smo jako puno pozitivnih kritika od strane naših korisnika. Oni ga koriste za dogovaranje poslova i promociju, a to je daleko vrednije od boja i fontova. Zato Partyaner i nije za svakoga!

Zato jer nemaju pojma o dizajnu.

1 Like

Zanimljivo je da je realnost uvijek negdje izmedju - po mom misljenju :slight_smile:
Opet po mom misljenju, sajt nije konfuzan, ali bi svakako povecanim fontom mogla da se poboljsa preglednost.

Ono sto mene zanima jeste da li je na ovom forumu dozvoljeno stavljanje ovakvih tema i ovaj vid reklamiranja, jer je ocigledno to, ili se tolerise samo zato sto je totalni offtopic teme foruma :slight_smile:

Naravno, nikada nije bio problem pričati o svim drugim društvenim mrežama, ali je ogroman problem spomenuti domaću društvenu mrežu. Drugim riječima, po vama je kod susjeda trava uvijek zelenija.

Jeste, u pravu si. Javi mi kad bude parti istomisljenika, jedva cekam