Pozdrav, koje su po vama najbolje platforme za monetizaciju xxx sadrzaja, videa…?
zavisi za koji format oglasa si zainteresovan … sto se tice popupova/popundera onda su to popads i popcash … sto se tice drugih formata oglasa vidim da se koristi juicyads, exoclick, trafficjunky, trafficstars …
Hteo sam bas da cujem i vise misljenje, cuo sam vec za sve mreze, ali koju odabrati
ne preostaje ti nista drugo nego da testiras svaku ne postoje dobre i lose advertising mreze, da su lose ne bi postojale
mreza ima svoje advertisere i samo je pitanje hoce li se tim advertiserima svidjeti tvoj sajt
neke mreze su dobre za jednu vrstu sajtova, druge za drugu vrstu itd. itd.
Cini mi se da je trafficstars dobra platforma jer sam dizajn sve govori, na zalost nisu prihvatili sajt jer sajt je otvoren pocetkom januara, i sad imam oko 500 ulaza na dan preko googla
gledaj da naguras 1000 dnevno pa onda apliciraj … na koje nacine razvijas sajt? gdje radis backlinkove? i ja planiram da pocnem adult pa se informisem haha
Kopiram klipove uglavnom od drugih, nesto sa telegrama skinem pa dodam na sajt, erotske priče pišem sam i tako gura nekkakoo