Koje su najbolje reklame u 2025 za web sajt?

To je nesto komlikovano druze

Ne znam kako AdNow radi sada, jer su me iz nekog razloga obrisali iz baze im zbog neaktivnosti prije par godina, izvinjavali su mi se, ali se nisam htio vratiti

Obrisali su i meni pa vratili i opet obisali kazu da nisu nesto im se pojebalo

1 Like

To je zarada od kladionicarskih reklama

Moze li jos predloga od advertisera gde je pasivna zarada i iskustva?

MGID

Dobar ti je ref :grin: valjda će ti neko kliknuti :grin:

Sve zavisi šta tebi odgovara jbg. to bi ti trebao najbolje da znaš .Ah… ima ih more ovih publisher platformi samo je pitanje kao kod svih uslovi koje nude i da nisu kakav scam.

1 Like

Teško, slaba aktivnost na forumu

1 Like

Pa ono sto si objasnio za GAM sam ustanovi oda je zlatna koka sa bidovanjem.
Ima li jos takvih advertisera sa bidovanjem i ima li dobrih affiliate programa.Treba mi iskustvo,jer i sam lako mogu napisati best affilitae pa izlista se na g trazilici ili chat gpt.

1 Like

Trebao si malo vise o MGID,kolika je cena na 1000 pregleda,klikova,da li je uslovi o 3k i dalje aktuelan…

Što se tiče MGID-a trebaš da imaš dobar broj posetilaca i pregleda mislim da više nije uslov ni te 3000 posetilaca. CPC koliko sam skontao je jako slab 0.01-0.05 dolara u nekim retkim slučajevima 0.10 centi.

Meni dobro sa CMP prolazi Hrvatska 3 puta više nego Srbija ( jedan od primera, nije uvek tako )
Ad RPM Srbija 0.66€ hrvatska CMP 3.62€.
Ad vRPM Srbija 0.83€ Hrvatska 4.41€

Naravno ovo je okvirno razlike uvek bude u CMP.

Sve u svemu moraš imatu doobru posetu da bi nešto zaradio (moje mišljenje je da najbolje prolaze ovi koji imaju FB stranice od po nekoliko hiljada ljudi)

1 Like

Ovo si sve pisao o MGID?
Skoro sam postavio temu da cak i nudim posetioce za takve sajtove koji imaju uslove.
Znam da se ovde pisalo da ima onaj neki MGID i neki drugi za manje sajtove i posete bez uslova.
U koji si ti primljen MGID pa si naveo kolika je cena zarade?

Da o MGID.
Negde na netu sam pročitao davno da neki veći publisheri koji imaju veće psoete ( desetine hiljada) mogu dobti account menadžera, bolji fill rate, veće bid-ove od oglašivača. Jel što je u neku ruku i normalno.A svi ostali publisheri idu regularno u MGID u kojoj sam i ja.

Jedino ako ti nisi pomešao platfromu mediavine onu jaču i onu slabiju Journey by Mediavine.

1 Like