Ma znam ja to o tebi jako dobro i već dugo Brane, ne brini… 
Molim vas svih za malo ontopic pažnje (pročitati title), hvala. 
Ma znam ja da znas ali par nas smo ti rekli da je uludo bilo koju scriptu uludo ces potrositi vreme,
Zašto bi ženska tražila po sajtovima zagorjele muškarace kada joj dnevno dođe 5-10 zahtjeva na fb i ig?
Ja sam prije par godina imao ponudu od jednog jakog sajta da angažujem cure po BiH koje znaju engleski, da se samo dopisuju sa englezima, koji bi plaćali to, ako im se svidi mogu da se vide, ako ne ne moraju. Ja iz moralnih razloga nisam prihvatio ponudu, jer smatram da nije u redu uzimati ljudima pare, a mogao sam zaraditi brdo para.
Bilo koja WordPress tema + BuddyPress plugin
@c3po kod pokretanja projekta dobro je cuti i drugu tj. losu stranu. U ovom slucaju skripta od 100$ je kap u moru koliko ti treba da pokrenes taj biznis i pitanje dali ces uspjeti.
Prije nekih cca 7 il 8 godina imao sam domenu flertanje.com i dnevno par tisuca ljudi (chat). Uglavnom prodao sam i koliko vidim vise nije u funkciji. Hocu reci da sada imam istu domenu sa takvom posjetom tada bi usao u takvu nisu jer imam dobar start, mada i to nije uvjet dali bi uspio.
pa i ja sam tako uradio, kupio vec popularnu domenu sa trafficom
ali je problem sto je tesko taj traffic unovcit na balkanskoj web stranici, pogotovo od 2017-te pa prema 2019. Mali broj drkadzija koji dolaze na takve sajtove je ostao da danas koristi PC, svi su presli na mobilne aplikacije.
Sve u svemu ta nicha je isfurala na balkanu, tesko da se mozes probit. Bez mobilne aplikacije ne pomisljaj da ces konvertovat traffic u novac.