Koji CMS

Radio bih web stranicu sa recenzijama jedne grupe proizvoda. Samostalna izrada CMS-a bi mi možda bila preveliki zalogaj. Da li postoji CMS prilagođen za takvo nešto ili molim preporuku za neki koji bi po gotovoj konfiguraciji bio najsličniji, a ja bih ga potom prilagodio.

Hvala

Joomla ili Wordpress :slight_smile:

joomla je dobra ali ja mislim da za tako nesto ti je bolje koristiti wordpress ali ne najnoviju verziju.

Za to je prikladan prakticki bilo koji open source cms, ne mozes fulat, ovisi koji ti je najugodniji za koristenje. Ja bi preporucio Wordpress kao najjednostavniji, ili Drupal kao nesto kompliciraniji ali puno vece mogucnosti nadogradnje funkcija sajta (no uz to dolazi i puno vece opterecenje na server). Ako trazis nesto jednostavno onda definitivno Wordpress jer cim ga instaliras vec je prakticki spreman za koristenje.

Preporucujem Joomlu!

Ak ogledaš na jednostavnost svakako uzmi Wordpress.Ako pak tražiš nešto više uzmi joomlu ili Drupal…

ja sam čak pomišljao na neki free forum softvare pa mu onda totalno promjeniti template i dodati nove querys, ne znam da li bi to bila ludost, a sve iz razloga jer bi recenzije radili posjetioci (bez registracije na početku), bilo bi jako puno grupa i podgrupa koje bi dotični i stvarali…vjerovatno bih nešto izveo sa populate dropbox iz baze, ajax tabovima i sl.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja