Koji domaći hosting izabrati?

Pozdrav ekipa!

Napuštam Avalon i želim izabrati nešto drugo. Kakva su Vaša iskustva sa totohost.hr?

Za totohost neznam ali dobra iskustva sa nasim hostovima imo sam sa:

http://www.xhosting.hr/


https://www.studio4web.com/

Imas ovdje decke koji se bave hostingom.

ControlEng i serverlab, tako da ti je najbolje od njih kupiti, ako vec zelis nesto domace.

http://www.serverlab.hr/

Ne mora nužno biti i domaći može i strani, bitno je da naplata ide mjesec po mjesec. Kakav je hawkhost.com?

https://mydataknox.hr/

Izvanredna, imam najveći paket tamo već 7-8 godina, dodali su mi free 15 novih domena (sajtovi su manji, ne opterećuju server) i nikad nikakvih problema.

Infonet, također, top usluga u HR sa najboljim supportom ali cijenom malo iznad totohosta, godine iskusta i vrlo jak brend u RH, ako ti novac nije na lipu bitan ja bi uzeo njih.

PS
Najbolja opcija ti je uzet LAMP/LEMP droplet na DigitalOcean-u, server stavi na Frankfurt i plati nekom kavu da ti postavi to ako sam nisi u stanju.

Pogledaj knownsrv.com ako se ne varam imas mjesecno,kvartalno,polugodisnje i godisnje placanje. Sa njima nemozes fulat

1 Like

Kako definirati “domaci hosting”?

Pa procitaj, ja sad presao sa hostgatora na hawkhost!:slight_smile:

http://www.infonet.hr/ odlično iskustvo, rješavaju eventualni problem odmah, ali i sve ostale upite… Bilo kada , u bilo koje vrijeme.

Nisu loši ali vec neko vrijeme nemaju 24h support.
Prije su bili bolji…

Pozdrav svim clanovima foruma. Vidim da se vodi polemika oko Hostinga pa bih hteo ja da napisem moje utiske od mojih web provajdera.

Naime imam dva svoja web paketa, jedan kod HostGatora i jedan kod AdriaHost. Tako da cu uporediti ova dva web provajdera. :slight_smile:

  1. HostGator - 250$ za 3 godine najslabijeg paketa gde je dozvoljena samo jedna domena, it’d.

  2. AdriaHost - 279 eura za 3 godine najaceg paketa. Plus uz taj paket dobijate besplatan domen.

Sto se tice HostGatora nemam sta za puno reci sem da im je podrska jedna velika nula. U jednom trenutku sam se osetio kao da se dopisujem sa robotima a ne ljudima, toliko su bili zainteresovani da rese moj problem. Dok sa druge strane, AdriaHost, vrlo ljubazni ljudi, bilo je situacija gde sam u toku dana otvorio i do 10 tiketa za pomoc, uvek su razumno odgovorili i ono najvaznije resili bi moj problem.

Ne shvatam ljude koji trce kod stranih web hostinza, dok za manje pare mogu kupiti kod nasih ljudi, primer je AdriaHost.rs

Moja preporuka i velika desetka idu AdriaHostu. Ukoliko jos neko ima pozitivnih iskustva sa AdriaHostom neka napise. :slight_smile: Nadam se da sam pomogao nekome u odabiru web hosta, posto vidim da dosta vas trazi domaci web hosting, mislim da je AdriaHost.rs pravo resenje, kako za velike tako i za manje web sajtove. :slight_smile:

Svako dobro. :slight_smile:

Kako ste uspjeli nagovoriti hrvatsku vladu da vam dopusti hostanje servera u hrvatskoj ambasadi u beogradu? Pitam cisto tako posto vidim da je adresa ista kao i hr ambasade :stuck_out_tongue:

Ne razumem tvoje pitanje. Ja sam izneo moje pozitivno iskustvo sa AdriaHostom i to je sve. Ta pitanja moraces da pitas nekog u ambasadi. :slight_smile:

Pa ok, na adresi Kneza Miloša 62 je možda neka zgrada s više spratova :slight_smile:

a.k.a business center

p.s prije bih rekao da je www.ninet.rs najbolji srpski hosting, ali eto.

ninet je strašan…

Da se opet dovedem u situaciju da moram birati hosting unutar Srbije, izabrao bih Ninet.

Sve ostalo je šaša.

1 Like

Ja sam već neko vrijeme kod mydataknox hosting
2 VPS servera i nekoliko shared paketa. Za sada nije bilo nikakvih problema, a na nekoliko upita sam odgovore dobio u vrlo kratkom roku, Za preporuku svakako. :+1: