Koji hosting provider mari za security jako, a dopušta adult content

S kojim hostinzima ste imali najbolje iskustvo što se tiče security-a? Znači da je sajtove teško hakovati, a i ako ih se hakuje, da server čuva backupe, ima skenere, firewalle pa i popravi za vas hack?

Za sad mi se Hostinger čini odličnim jer ima to sve plus dopušta adult. Jel koristi neko Hostinger? Jedino što nije baš brz ko neki drugi.

Mogu ti ja to sve instalirat na vps za 50€ jednom u Nizozemskoj ili Moldaviji. Samo placaj Vps mjesecno.

Ne znas ti druze koliko je ovo otporno sranje, ja sam preselio sve sajtove na zasebne cpanele i novi server i opet bio hakovan, sa starim backupom koji radi. Platim 170 eura onehourfixit, sad se brinu o jednom vecem sajtu, 2 puta hakovan i kod njih. Očiste oni to, ali nije mi jasno da security expert radi za 100 dolara po satu npr. i opet ne zna kako i odakle se desilo. Zna očistiti i ćao. Mislim da ću uzeti InterServer, ovi bukvalno obećavaju da će ti očistiti sajt ako dođe do toga i imaju po reviews možda najbolji security. Samo se bojim da će biti neki lag jer su server u Americi, a korisnici vecinom Europa

Ja ne kuzim kako vama se stalno hackira server. Bavim se web developmentom 15 godina i nikad nigdje mi nije nitko hakirao.
Vjerojatno instalirate wordpress i hrpu ekstenzija i normalno da ce vam smrdat sajt. To nije hakiranje servera

Usput za adult je ok Hostgator