Koji je za vas najbolji (free) Cache plugin?

Ko je voljan da da neku svoju ocenu za free Cashe plugin koji koristi, a obavlja posao koji treba.

Kod mene na jednom sajtu je Super Cache, a na drugom je W3 Total Cache.
Bolji mi se pokazao W3 Total Cache.

ja koristim WP Fastest Cache jer mi daje najbolje rezultate sa najmanje podešavanja, ovaj w3 total cache ima previše stavki i za svaku temu drugačije podešavanje i to mnogo podešavanja treaba, vamo na fastest strikiraš opcije i toeto. s tim da sam testirao i još neke plugine ali mi je fastest davao najbolje rezultate, kad gledam brzinu i veličinu stranice. inače za najnoviji sajt sa prije pokretanja njega napravio test sajt koji će isto izgledat, imat iste plugine članke i imat na wp temi meni potrebne opcije, pa sam gledao da je što brže i što bolji skor na google page speed i wp tema neve u kombinaciji sa fastest pluginom mi je davala najbolje rezultate.

homepage

random članak

nije vazda 99 varira ali je vazda 92+. mada su i slike sve optimizovane, opet ne da je odlična brzina, pogotovo za shared hosting, bez coudflarea. probao sam od tema još i astru, generate pres i jos neku, i kombinovao sa svim plaginima za cache. i nema bolje bar za moje potrebe, opcije koje mi trebaju i izgled sajta kakav ja hoću od neve + wp fastest cache

htio sam za ovaj novi sajt da bar što se brzine tiče da znam da sam sa te strane miran, iako nije presudna stvar

4 Likes

Ti kao i uvek daš pravi rezime :wave::. Hvala. :+1:

1 Like

Ja koristim Super Cache i jako mi je dobar, jer cesto radim neke promjene sitne i sa njime odma mogu se vidjeti. Ostao mi je u mislima prije 10 godina ili tako nesta kad sam prvi put wp instalirao.

Koristi li iko ovaj cache od WP Optimize plugina?

WP Fastest Cache, najjednostavniji i najmanje problema mi stvara, a i veoma je brz.