Vec dugo uopce nepratim nove modele i marke a moram da mijenjam laptop za nesto novije pa jel moze netko da savjetuje sto gledati za oko 1000 eura…moze cijena ici i malo gore al samo da je ok radni laptop koji bi se vecinom koristio za grafiku i neke druge manje zahtjevne radove,hvala
evo, nesto s slicnim karakteristikama. nabacis malo rama, ssd i bok…
Lenovo Thinkpad x260
Koliko sam upratio ovdje ga u Svicarskoj koriste svi poslovni ljudi. Kad udjes u voz vidim dosta ljudi koji u pokretu posluju koriste bas taj. Nije nesto na izgled ali je zvjer sa odlicnom baterijom.
Intel® Core™ i7-6700HQ
Ram 16GB DDR4
NVIDIA® GeForce® GTX 960M (2 GB GDDR5 dediziert)
http://www8.hp.com/de/de/products/laptops/product-detail.html?oid=14019346#!tab=specs
Pala je odluka na nesto slicno navedenom od vojkana,hp pavilion 17-ab002nm…Ovaj 17-ab033ng nema kod nas iako su cijene tu negdje
Bez uvrede ali ti si lud ako kupis laptop iz Pavilion serije
Već 17 godina koristim HP prijenosnike. Pavilion serija je oduvijek bila ušminkani krš, što je i u vrijeme današnje. Lijepo izgledaju, imaju kvalitetan zvuk (BeatsAudio) ALI: matične ploče su katastrofalne, grafike 0 bodova, nekvalitetna izrada - najgora moguće plastika sa na oko lijepom završnom izradom i sl.
Ako već ciljaš na HP prijenosnik, neka to bude HP EliteBook serije. Koristim EliteBook-ove još od 8710P (Sad sam na 8770w) i znam što ti govorim.
Thinkpad ili ProBook, trece ne
jedino kaj mi je kod hp-a dobro je ona serija kaj se da na docking station stavit. to mi je predobro izvedeno…
HP Laptop, nikad, ali nikad vise
Dell, dell i dell. U mnogim serijama dellovih laptopa imaju očajne zvučnike, međutim obzirom da mi posao nije obrada zvuka niti sound related, a inače preferiram headset, dell vrijedi svski dinar.
Trenutno mi u carini čuči novi Dell XPS 13i jedva čekam da ga se domognem, a do tada Dell Inspiron sa i3 procom, koji me služio a verujem da će i služiti još mnogo posle ovoga.
EDIT: do sada sam sa hpovom g serijom imao toliko problema kod poznanika da su zgadili sve i jedan hp laptop
Potpisujem u potpunosti. Također čekam xps 13.
Neznam onda,imam probook i sad je lagano vec postao krs koji ide u njuskalo…Frend na sav glas hvali taj pavilion iako sam ja u pocetku bio zagrijan za toshibu neku od 17 incha,Sd iskreno vise neznam ni sam
Kad vec navodite laptop iz drugog cijenovnog ranga - ja bih prije odabro MB Pro, nego XPS 13, ali to je vise stvar preferencija, tako da o tome ne vrijedi puno raspravljati.
XPS je ujedno i hackintosh
cjenvovni rang nije puno različit, nekih 300e ako već planira uzimati nešto kvalitetno za rad. ta cifra može biti i niža ako uhvati akcije. ja sam uzeo svoj za mizernu cijenu, pa čak i kad platim carinu i pdv u bih opet će biti povoljnije
Ja isto nebi nikad uzeo HPa, skoro svi imaju problema sa hlađenjem. Moj izbor je Asus, Dell, Lenovo i Toshiba. Da smo unazad 5-6 godina, na prvom mjestu bi sigurno bila Tohiba, ali trenutno mislim da može mrvicu bolje za tu lovu. Nego, jel bi uzeo 15 ili 17 incha?
17 incha
Ja bi ti preporučio Asus N752, imaš sa i5 i i7 verzije, obje su unutar budžeta. Laptop je čvrst, cijeli od aluminija, a trenutno neki webshopi imaju akciju na 2 + 2 godine garancije.