Koji shopping cart izabrati?

Tražila sam intezivno (i dalje tražim) sve relevantne podatke o shopping rješenjima i zasad se igram sa prestashopom koji izgleda moćno i doista ima more dodatnih modula sa kojima je moguće napraviti gotovo sve. No prije nego se definitivno odlučim sa kojim sustavom ću ići u svoj biznis projekt zanimaju me iskustva ljudi sa drugim shopping cartovima.
Prestashop mi se čini moćnim no dobila sam dojam (možda krivi?) da je malčice sporija skripta.

Prvo trebas napisati sto mislis raditi, jer mozda ti je dosta WooCommerce, mozda Magento, a mozda bi te najjeftinije izaslo custom rijesenje.

Pretpostavljam da misliš na količinu proizvoda jer sa količinom vjerojatno raste i kompleksnost rješenja. Moram tu napomenuti da je riječ o ženskim stvarima tip nakit,satovi i obleka a toga nama nikad dosta pa će broj proizvoda biti pozamašan hehehe
Vidjela sam i WooCommerce i čini mi se ok ali nekako imam dojam da je to za manje dućane tj sa manjom količinom proizvoda.

http://www.shopify.com/ odlično i pristupačno rješenje

1 Like

Ne nuzno, mislim na kompletnu funkcionalnost jednog takvog sustava, od npr. povezivanja sa ebayom, amazonom, importom podataka o proizvodima, povezivanjem sa dropshipperima, realtime konverzija iz valute u valutu, naplata, vodenje skladista, analitika, implmentacija organizacije posiljki, itd. itd. itd. Nije sve u kolicini proizvoda, neko je tu jednom davno stavio link na WooCommerce sa, cini mi se, 50000 proizvoda.

Kolicina proizvoda u shopu je najmanji problem, sve ostalo su veci problemi.

Od nedavno koristim shopify i imam sve pohvale. All in one resenje bez mnogo muke ga je podesiti i prilagoditi svim potrebama. Hosting, povezivanje sa domenima, povezivanje sistema naplate (paypal, 2CO…), SEO optimizovan, podrska 24/7 besprekorna, povezivanje sa lokalnim prodavnicama ako je potrebno pos terminali i slicno, ogroman community za neke sitnije custom modifikacije, odlican backend, lako dodavnje proizvoda, import-export baza proizvoda, dodavanje korisnika i njihov nivo ovlascenja, osnovna statistika integrisana, pregrst pluginova, VEOMA lako kompletno prevesti , mail notifikacije isto tako lako za modifikovati…

2 Likeova