Koji telekom odabrati ? (Raskid ugovora sa HT)

Pozdrav svima.

Ovako, nakon duge “borbe” sa Hrvatskim telekomom, upravo danas su nam odobrili žalbu i raskidamo ugovor.
Nakon 4 godine kod njih, u zadnjih 2 mjeseca je neizdrživo bilo, nesposobni riješiti kvar, 5 dana čekao za riješavanje problema itd itd itd.

Eh sad, prelazim na drugi telekom, ali koji ?
Za mene je bitno samo telefon i internet, vidim da je solo jako skupo, tako da malo gledam Iskon i Optimu, ali što vi mislite ? Preporučujete ?

Volio bih da mi napišete, ali ne bezveze nego ako imate iskustva ili znate itd…

Ja ti preporučujem kineza nekog, ako oces napisi budžet pa kažem koji je po meni najbolji :slight_smile:

EDIT: tek sada vidim da se priča o telekomu, pričitao sam koji telefon odabrati. Sorry :smiley:
Ja na tele 2 nemam problema, osim što nekad nema signala na nekim mjestima. Ali veoma jeftini i dobri! :wink:

Ne mislim ni na to.
Već na telefon + internet opciju…

Moja preporuka ti je Optima telekom 4 godine smo zajendo i niti jednom nisam imao nikakvih problema.

Koriostio HT, kvalitetni, ali bili preskupi.

Prešao na Iskon, bio jako zadovoljan, cijena isto dobra. Svakako preporučujem.

Zadnje sam bio na BT Net-u, internet + TV (bio je i telefon u igri) su imali za 99kn mjesečno. OK za tu cijenu. Imali su neke glupe fore s ruterima (koji nemaju mogućnost spajanja bežično, takav ruter moraš dodatno platit) i TV sučelje je daleko od kvalitete Iskona ili HT-a, ali kolko para tolko muzike.

Najveća mana im je što nisu dostupni na većini lokacija. Dobra stvar je što sada nude ugovor bez ugovorne obaveze (tako sam nedavno vidio), odnosno, može se raskinut ugovor kad se poželi.

U konačnici - Iskon ima moju preporuku.

Definitivno Optima.
Evo ide 5-ta godina kako sam kod njih i ne pamtim da sam ih morao zvat zbog kvara, nisu skupi, usluga i podrška savršeno dobra…
dok sam prije u t-comu imao svaki dan neka sranja i užasno su skupi

Ista stvar je i kod mene… Cim mi istekne ugovor planiram preci na Iskon cine mi se dobri i povoljni, kakva su vasa iskustva sa Iskonom?

Ja sam na H1 preko 3g. Preporuka.
Prosječni račun mi je oko 260 kn/mj. (tarifa tv+tel+net4).

Kojeg god providera odaberes, mozes imati probleme. Ja sam na primjer vec par godina doma na HT-u (hrvatski telekom), a vec par mjeseci i tu u stanu i nemam problema (kad se znalo nesto pokvariti, brzo su reagirali i otklonili problem).

Zelim reci da to sto netko ima pozitivno iskustvo ili iskustva ne znaci da ti neces imati problema s istim. Ali svakako, ako ti trenutna solucija nije zadovoljavajuca, potrazi neku drugu.

Ok, hvala svimaa na odgovorima

Već sam napisao da moju preporuku ima Iskon, unatoč tome što sam prije pol godine otišao na BT Net (zbog cijene, ničeg drugog) - koji je isto OK, ali nije to taj level kvalitete.

Ispravite me ako griješim, no Iskon je sestrinska firma HT-a, te preko njih HT zapravo privlači one koji traže jeftiniju soluciju od HT-a za jednaku kvalitetu, a s obzirom da AZTN ne dozvoljava HT-u da jeftnom cijenom uništi konkurenciju, posebno onu koja ima vlastitu infrastrukturu. Ono što HT ima je monopol nad kanalima Arenasporta i većina ugostitelja zbog toga su primorani imat kod njih.