Koliko biste naplatili izradu ove web stranice

Pozdrav,

da odmah prijeđem na stvar, koliko biste naplatili izradu ove web stranice: http://traveltodalmatia.com/pixelly/ . Uzmite u obzir da samo kodirate, dizajn je već napravio netko drugi.

Inače, ja sam ovu stranicu napravio besplatno jednom klijentu s elance-a kako bih dokazao da zaista znam kodirati ovakve stranice. Sad mi on nudi još 4 slična .psd-a koje bih ja trebao iskodirati, i pita me cijenu koju tražim… Sve su dosta slične ovoj, onepage sitem, responsive itd… ja sam mislio pitati $100 po stranici, što mislije je l’ to ok?

okej je to cijena sobzirom da zeli 4 strancije

Prijatelju za ovakve stranice trazi 100$ i vise po komadu, a ne za sve 4. Ne prodaj se jeftino, jer svoju ces cijenu kasnije jako tesko podici. Ako je to pocetak onda 100$ nije puno po komadu.

@sceko , @creatifcode Hvala vam na odgovoru, dogovorili smo se za 100$ po komadu, mislim da sam dobro prosao, i ja i on… Evo upravo sam poceo kodirati prvu stranicu iz serije…

Da, ovo je pocetak, tj prvi natjecaj na kojem sam pobjedio na elance-u.

super kad zavrsis ako nije problem ostavi da vidimo kako je ispalo.

Moze, dogovoreno :wink:

Evo, izuzev par sitnica koje jos moram srediti gotova je i druga: http://traveltodalmatia.com/koncept2/ . Što kažete?

Ne znam da li je tvoja ili ideja dizajnera da se koristi button “Next step”, ali bi to trebalo zameniti sa imenom subpage-a, (About, Team, Companies, Contact) zavisno na kom se trenutno subpage-u nalazi posetilac.

To je do dizajnera, ja nemam nista s tim…

Evo jos jedna je zavrsena: http://traveltodalmatia.com/metaframe/
Ova je zanimljiva zbog animacije 3 mobitela, svakako pogledajte… Takoder responzivna…

Lijepo izgleda. Moj mali savjetić ti je jedino da se poigraš sa navigacijom “gore desno”, da ne šeta cijela navigacija zbog hover stanja jednog linka. :wink: