Koliko je bitno imati notifikaciju za kolacice na webu?

Koliko je bitno imati notifikaciju za kolacice na webu? Posto mene licno iritira ja sam je ukinula. Jesam li pogrijesila? :roll_eyes:

Ni ja to nemam na svojim sajtovima jer mi je iritantno i jer likovi ko moj brat kad vide nesta da im se trazi da prihvate odmah napustaju sajt

1 Like

S obzirom da ta notifikacija ne daje mogucnost ljudima da se optout-aju od pracenja, tako da i dalje nije po zakonu tj po GDPR-u, onda ti je isto ako ju imas ili nemas. Tako da ja to nisam nikad ni stavljala kad mi je 95% publike iz amerike. A da bi bila potpuno po GDPR-u nije dovoljno samo stavit tu obavijest nego ljudi trebaju imat mogucnost da se iskljuce iz ikakvog pracenja a to je vec poprilicno kompleksno za implementirat tako da mi se ne da bavit s tim. Neka mi daju kaznu ako zele :smiley:

1 Like

Ni ja nemam sem na jednom nemackom, mada ni za njega ne znam koj ce mi moj. Tako da ne zamaraj se sa time.

1 Like

E super, bas vam hvala na odgovorima, nisam znala da li sam ispravno postupila, neki po netu pisu da treba, a eto ipak ne treba. Hvala mnogo :green_heart::heart::purple_heart:

Ako zelis sve po zakonu onda treba :smiley: Samo eto vecina nas s foruma se ne opterecuje s tim.

2 Likeova

Ostavi┼í si opciju notifikacije na switchÔÇŽako dodje do bilo cega, samo okrenes switch na ON i ba┼í me zanima kako bi to dokazivanje na sudu i┼ílo xd

1 Like