Koliko je clanaka dovoljno za uspjesan blog?

Pitanje je zapravo: koliko je clanaka dovoljno da ima na blogu da bi i dalje imamo redovne posjete a lijepo zaradjivao? 20, 50, 100? Vjerujem da ne postoji neko pravilo ali kakva su vasa iskustva?

Jos jedno pitanje. Da li je bolje nakon sto ste dostigli odredjeni broj clanaka da pokrenute novi blog sa istom tematikom ili da se nastavi sa istim blogom? Pitam ovo jer imam jedan blog, ima 85 clanaka, pisem na engleskom, tema je Linux administracija. Svi clanci su uniq. Broj posjeta je mali,oko 30-ak posjeta dnevno. Zarada je mizerna ali kontam da je to zbog mene jer veoma rijetko ubacujem backlinkove.

Uh pa ima puno stranica o linux komandama i administraciji… svaki linux produkt ima svoju dokumentaciju… stoga ce korisnik nju prije procitat nego guglat za tvoje postove :stuck_out_tongue:

ha ya

Pravila NE POSTOJE! - to je 1. pravilo :slight_smile:

Netko može imati blog s 10 članaka i 1000+ posjeta, a netko može imati blog s 1000 članaka i 10 posjeta dnevno :smiley:

Jednostavno pišeš i pišeš sve dok dolazi posjeta ili dok ne napišeš sve o nekoj temi.

Kao sto je rekao mestro67 , jedino pravilo je da pravila nema. Jer je svaka stranica prica za sebe. A to sto imas slabu posjetu vjerojatno je posljedica toga sto za istu tematiku postoje puno popularnije stranice koje bolje kotiraju u Googleu.