Udobna je, kvaliteta nije nešto ali je jako često je na popustu pa se moze kupiti za cca 700 - 800kn. U prosjeku mi traje oko 2 godine, no budući da je koristim minimalno 8 sati dnevno i nije tako loše
Trazit kvalitetnu stolicu za 1000kn je ko trazit “kvalitetno” auto za 1000€. Ne postoji. Mozda se mozes nadat ulovit nesto nelose polovno, a i to je upitno.
Iako se slažem, recimo steelcase Leap ili Think modeli su ono što ja zovem stolicom, HM Aeron također, imam na poslu steelcaseov kvalitetan stolac, ali mi ipak živimo na balkanu di ti ljudi ne mogu dat 1.000 Eura ili čak 2-3.000 za stolac
Markus je stvarno pristojan stolac za ok novce, ove stolice iz YSKa/emezete i sl. za oko 100E su kinesko smeće, imao sam dva komada, obe sam uništio u cca 2 godine, jednostavno nemaju kvalitetu (izgled im je valjda ok zato se i prodaju)
Ne virujen u to da “mi na balkanu” nemamo 1000 eura. Komp, stolica, monitor su tri glavna alata ovog zanata. Ako nemas 1000 eura za alat kojim zarađujes, postavlja se pitanje ima li smisla nastavit radit posao koji radis. Meni je to vise pitanje mentaliteta nego neimastine; na stolicu se gleda ko na trosak umjesto ko na investiciju, i zapravo je vecini ljudi nepojmljivo da je okej potrosit vece novce na stolicu. Ja imam Herman Millera, i stolica kosta peteroznamenkastu cifru kuna, ali dolazi sa 12 godina garancije i manje bolova u leđima. Sama cinjenica da se ne moram s nje dizat svako malo da se ispruzim i prosetam znaci da zarađujen vise novaca.
Slažem se za stolac ali ipak 1000E+ u RH, o bosni i srbiji da i ne pričam je jaaako puno novaca, malo tko će ti dat tu lovu za stolicu, komp i ostalo također, jednostavno to je balkanski gen i loš BDP
Evo ja prvi necu dati toliku lovu na stolicu, ali hocu veliku lovu uloziti u dobar racunar, laptop, tablet, mobitel, monitore itd Opcenito uoziti u prostor gdje radim kako bi meni bilo ugodnije.
Sto se tice same stolice kostala je oko 100e, i ok je, nista posebno.
Ja sam kupio stolac za 900 kuna bio na akciji 50%. I totalno sranje. Sjedio sam tamo po tim stolicama i skupljima i neznam, nebih mogao dugo na njima sjediti.
Sad cekam jastuk za guzicu, pa cemo vidjet.
Ovo altwork.com izgleda dobro, samo kako cu ja svoj system s 4 monitora i laptop ubacit na taj njihov stol. A i pitanje je kako je ugodno biti u onom lezecem polozaju, ali je dobra stvar sto se polozaj moze mjenjat.
Ovaj monitor sa linka ima 4 full HD ekrana u sebi i ako ga ne želiš korisiti kao 1 mega ekran ima 4 odvojena DP porta za 4 izvora koja nezavisno prikazuju svaki svoj sadržaj (znači kao 4 ekrana samo bez ove plastik emeđu njima )… perverzija čista, nije DELL jedini ima i konkurenciju i sad kreću vidim i drugi…
Znači teoretsko možeš napravit i ovo iako ja ne vidim poantu: