Komentar se odnosi pretežno na ovaj video clip na Istokovoj stranici, u članku o NFTs. Valjda su u tom clipu Istok i Alek, ako sam dobro shvatio.
Evo jedan random primjer…
https://opensea.io/assets/ethereum/0xdcf68c8ebb18df1419c7dff17ed33505faf8a20c/9195
Sličica mintana prije 17 dana. Isti dan prodana za 0.078 ETH. Četiri dana kasnije prodana za 0.092 WETH (1 WETH = 1 ETH). Pa danas, 13 dana kasnije, prodana za 0.53 WETH. Vidi se da se stvarno može dobro zarađivati. Ovaj predzadnji kupac samo na ovoj sličici uzeo 5x. Zato nemam razloga sumnjati da je Alek (ili kako se god zove tip u clipu) napravio vrijedan portfelj i da je dobro zaradio baš na NFTs, a da li dobro zarađuje i na kursu je manje bitno. Ovo funkcionira, samo je pitanje kako on prenosi svoje znanje. Cijena kursa je sitnica u usporedbi sa potencijalnom zaradom koja je realna.
Druga stvar je ovo što sam gore napisao i što mislim da će biti puno plakanja jer će neki uletiti u ovo kao što su neki uletili u Shibu na $0.0007+.
Ja rovarim po nekim drugim kolekcijama koje puno bolje razumijem, ali da se i na ovim mačkicama može dobro zaraditi, vidi se iz priloženog.
Ovo u nastavku je topic o NFTs. Nije aktivan, ali ne treba zanemarivati NFTs. Bolje je sada to proučiti nego kada će biti svima poznato.