Konkurencija deindeksirana!?

Već neko vrijeme pratim konkurenciju koja se za jedan pojam pojavljuje na prvome mjestu kod googleta za koji se i ja borim. Prije par dana konkurencija je nestala s googlea, nemaju više niti jednga linka indeksiranoga. Dobra stvar je da konkurancije nema, ali sada me plaši u čemu su oni pogriješili, pa da i ja nedobijem neku kaznu od googleta.

Radi se o
auto-karta-hrvatske.co.cc

EDIT: baš sada gledam ostale sajtove sa .co.cc domenama, više ih nema kod googlea??
EDIT2: potvrda, co.cc domene su prošlost za google
http://www.seroundtable.com/co-cc-google-removal-13644.html

Ne znam jesi li skužio da je co.cc zapravo domena (nije grana u domenskoj hijerahiji poput .co.uk ili .com.hr), kada kažeš da nema sajtova sa .co.cc domenama. Nesto.co.cc je zapravo poddomena. Tako da je Google izbacio - zapravo - samo jednu domenu, a ne cijeli TLD, pa čak niti domensku granu ispod TLD-a.

Je razumijem, krivo sam se izrazio…

Dobra pouka svima koji krenu za zezanciju na zezancijskom temelju, pa zezanciju pretvore u nešto do čeka im je stalo, na zezancijskom temelju. Čak i zezanciju treba napraviti na ozbiljnom temelju. :slight_smile:

Prije par dana se isto dogodilo i meni na jednoj .co.uk domeni.

Posjeta je u prosjeku dnevno bilo oko 800 po google analytics sada više ne googlu ne postoji.

Adsense na njima i dalje normalno nešto posjeta dođe preko linkova nešto preko bing-a i yahoo-ua uglavnom siromašno.

Obavijest su poslali da web nije u skladu sa smjernicama googla te da im odgovorim da pregledaju web.

A šta da im napišem kad neznam o čemu se radi da bi ponovno pregledali web.

Inače web vuče rss vijesti za EN područje.

ak vuce rss onda je duplicate content problem

Moguće je, neka i dalje vuče šta ja tu mogu kako je je.

Drago mi je radi onih koji štede 5$ za domenu a spamaju cijeli web. Dragi moji, ako mislite zaraditi na webu onda se treba odreći kutije cigara.
Dosta njih na forumu koristi ove domene.

“That is right, Google has removed, deindexed, banned and penalized any site using a co.cc subdomain. Why? As I noted, Google’s Matt Cutts explained on Google + that Google reserves the right if they “see a very large fraction of sites on a specific freehost be spammy or low-quality, we do reserve the right to take action on the freehost as a whole”

Pretpostavljam da su na redu .tk i cz.cc , a i mogli bi jednu bananu dat na svoj blogspot koji je napumpan spamom. Dok je interneta biće spama i lopova tako da je to Sizifov posao.

Pa neće blogspot banovat nisu glupi. To su i uradili zbog blogspota. Moje mišljenje.

Ugl ak nitko nije vec spomenuo, bilo je price u zadnjih 10-ak dana da su co.cc “domene” osle u proslost, sve deindeksirano. Sto je kul :slight_smile: