Konverzija - Regionalna E-Business konferencija

Ide li ko na ovo, je li išao ranije na slične konferencije, čemu uopšte otići na ovakve konferencije, koji su benefiti? ima li ih osim što se sazna pomalo novog ali može se do tog i bez konferencije, valjda?

Ovo mi je zanimljivo

Bas sad gledam clanak sa monda

Meni ovo deluje odlicno, da sam iz Banja Luke isao bih sigurno. :slight_smile:

Dobro to, no mi reci neke benefite od ovoga osim švedskog stola jer ja nisam nikad išao na nešta ovako pa me interesuje. Jel dobro druženje, kakve su žurke, jesu kontakti tu ostvarivi i bitni ili su najbitnije informacije sa predavanja? Kontam da se sve te informacije mogu samostalno iskopati ako te interesuju. Može li mi ko reći šta je “Mogućnost učešća u Business Speed Datingu”? Evo zguglah da ne davim pitanjem druge

Business Speed Dating (BSD) je zabavan, uzbudljiv, učinkovit i brz način uspostavljanja novih poslovnih kontakata.

Riječ je o vrlo korisnom alatu, koji poduzetniku omogućava da u neformalnoj i opuštenoj atmosferi, u kratkom vremenu predstavi sebe ostalim i upozna brojne nove poduzetnike.

Tijekom Business Speed Datinga, upoznavanje teče u razgovorima „jedan na jedan“, u rundama po 5 minuta, tijekom kojih sudionici otkrivaju svoje dodirne točke i zajedničke interese, u cilju buduće poslovne suradnje.

Ha, ovo i ne izgleda loše, čak možda i najzanimljivije od svega

Konverzija je ponovo tu. Za kupnju ulaznica do 1.aprila dobije se popust od 50 eura.


Planira li ko dolaziti, @anja1 ?

@anja1

Sem za konferencije koje obrađuju usku oblast, uglavnom se ide zbog kontakata. Predavanja su hit and miss, ali može se šta pametno čuti.

Idi, probaj. :slight_smile: Cool je upoznati ljude, a čim visiš po forumu verujem da će ti prijati upoznati uživo dosta njih koji rade razne poslove online.