"Kopija" društvene igre, kako napraviti helper

Pozdrav,

ima li netko iskustva/prijedlog kako napraviti helper za neku društvenu igru.

Riječ je o web stranici koja će biti kao mala pomoć kod igranja društvene igre. Moguće je igrati društvenu igru samo s tim helperom. Naravno stavio bi nekakav disclamer ( ako vam se svida, kupite igru… )

Može li biti problema s proizvođačem igre?

Ja sam neki dan skinuo piratsku verziju GTA 5 i na početku instalacije je pisalo " ako vam se sviđa kupite igru blabla" i instalacije je krenula, i igra je radila. Oni to već rade 2 godine kako sam ja vidio, i nemaju za sad problema, pokušaj i ti s time (sad ne znam ima li veze s ovim).
ff

Crack i legalno ne ide u istu rečenicu. Oni se nisu potpuno ogradili, ja želim da sve bude po pe-esu

1 Like

Naravno da moze i to nije legalno, ne treba ti ta zajebancija nista. Sad zatezu po svim mogucim pitanjima, i mi polako ulazimo u to kolo kad ce sve da nas dovedu u red. Evo ja ako mi vjerujes za svaki program kupujem licence. Sto se tice igrica na Steam, i ne razmisljam o tim glupostima za krekovanje i torentima i da li je ko ostavio kakav propust.

ja od 15te godine nisam igrao nijednu igricu jer me nisu zanimale … od nove godine poceo sa gta v i kajem se kud sam uopste poceo sa njim hahaha previše vremena gubim

prvo poceo sa cracked verzijom pa onda kupio na steamu

razlika OGROMNA, kupio sam igricu na lunar saleu za 30€ ja mislim, vrijedi svake marke, igrica je savršena i developeri moraju svoj trud naplatiti

najsavršenija cracked verzija ima bugova, texture se ne ocitavaju nekad

1 Like