Kopirao sam članke - sam od sebe

Bok,
evo jedne neobicne teme i problema…
Dakle napisao sam par clanaka i objavio ih na svojoj stranici, clanke sam ja pisao, nisam niotkud kopirao ali sam napravio glupost jer sam umjesto “Preview” opcije koristio opciju “Publish” pa sam tako provjeravao kako mi tekst izgleda na stranici, u procesu pisanja ovo sam napravio 20ak puta (wordpress koristim, mislim da su svima poznate ove opcije)… Stranica je nova, ali vec tad je bila dodana u webmaster tools, google analytics, google plus pages itd, dakle ocito ju je google indexirao…

Za provjeru unikatnosti članka koristim ovaj alat : http://smallseotools.com/plagiarism-checker/
I kad u njega kopiram svoja 2 članka izbaci mi vrlo nizak postotak originalnosti, oko 20%… Pošto ovaj alat nakon sto skenira neku rečenicu kao kopiranu ponudi njenu izvornu lokaciju - ja kliknem na tu lokaciju i paf, to je moja stranica. Dakle ispada da sam kopirao sam od sebe.

Sto da ja sad napravim s ovim, dal da obrisem ove clanke ili sto?

P.S. radi se o 2 članka, ostali članci koje sam pisao i tokom pisanja koristio opciju Review umjesto Publish prolaze ove testove sa 95%+ unikatnosti…

Obriši članke koje ne želiš i ostavi jedan original koji želiš i gotovo.

Ma sve je to isti clanak, samo sam ga Publish i onda sam radio update stalno, nisam objavio 20 nadopunjenih clanaka ako to mislis :smiley:

P.S. sad radim provjeru na plagtracker.com i ispada mi da je clanak 100% unikatan :confused:

EDIT: copyscaper mi izbacuje ovo :

No results were found for this page. Click below to try some other pages on your site:

ovo valjda znaci da nije kopirano?

Pa ako imaš samo 1 članak objavljen nema to veze koliko puta si ga prerađivao i updateao, to se ne vodi kao plagijarizam. To je jedan članak na 1 url-u. Da imaš više članaka sa različitim url-ima onda bi to bio plagijat. A šta se tiče smallseotools, pa normalno da kad tekst iz svog članka tamo zalijepiš da će ti pronać tvoju stranicu kad je na tvojoj stranici taj članak.