Kornicove želje, čestitke i pozdravi

Da li ima neki facebook pop up plugin, tako da cak i kad stisnu X da dodje lajk na fb stranicu. To mi je rekao jedan kolega da je prije imao takav plugin ali da su obrisali taj plugin, pa sad me zanima da li ima neki slican tom?

1 Like

Kornicu, krenuo si (ili nastavljas) mutnim vodama… :smiley:

2 Likeova

haha pa krenuo bi malo lajkova nabiti. Za sad nemam nikakvu svoju stranicu pa bi krenuo, na nekom losem wp portalu, ako bude islo zasto da ne…Jucer mi taj momak govori da je preko tog nabio lajkova pa sad zaradjuje po 20$ na IA, probati pa sta bude, nemam sta izgubiti haha

@Kornic za administratora <3

2 Likeova

Hvala <3 hahahahaha :smiley:

1 Like

Pa pitaj “rodjaka” ili samog sebe, na tu foru ste nabili Uskip i ostale vase stranice. Ne razumijem, zasto nepotrebno to pises sad.

2 Likeova

Upravo sam to hteo ja da ga pitam, ako ti je rodjak rekao juce da je preko toga nabio lajkove pa sad zaradjuje po 20$ na IA, zasto ti taj rodjak ne da tu skriptu ?

Ma meni je nevjerovatno, da ga jos tolerisu ovdje. Ne razumijem nikako…Ali dobro, valjda jer jedino on sa svojim glupostima i pise.

P.S dnevne vijesti ste isto tako nabili.

Daj buraz uopste nisam ni radio na uskipu i poceo sam ovdje od ljeta se bavim s ovim znas i sam od kad sam poceo dosadjivati na forumu, a covjek je kupio tu stranicu tako da je fkt nemam nikakve veze s tim. Da znam ne bi pitao. @Aleksandar.Innsbruck A to uopste nije sa rodjakom, nego neki lik s kojim sam pisao, covjek me pitao ima li takav facebook likebox reko znam da ima ovaj obicni i on rekao da ima taj pa sam se poceo interesovati.

Tko će ovo sad dešifrirati? Znam da je Cupo ekspert za dešifriranje u ovakvim slučajevima :rofl:.

1 Like

Brat Kornic mi popravi svako jutro komentarima i temama :smiley:

Počeo je koristit interpunkcijske znakove ali još uvijek je problem dešifrovat njegove rečenice :smile:

2 Likeova

Čemu brisanje @c3po ??

1 Like

Bok Antune, :blush:
Molim te malo lakše prema članovima Foruma. Ne branim ja nikoga, ima ovdje i neiskusnih i glupavih (ne imenujući), ali moramo ih ipak uvažavati barem dok su tu, tako da zadržimo neki nivo i dignitet. :blush:
Hvala ti na razumijevanju, a uskoro ću obrisati i ova dva zadnja posta. :blush: :o:

Tako je c3po ja spadam medju neiskusne, a antun… Svaka ti cast na postu

He he, :blush: znam da ste mladi ali ne budite djeca. :baby:
Neće biti svađe na Forumu, ovo sve se briše. :o:

1 Like

Kad sam ja tebe uvrijedio lol?

Tako je, ne prozivam fkt nikog, jesam dostaa neiskusan i puno pitam ali me ljudi ubise ovdje., @Antun paa prozivas me uvijek, a ne vidim gdje sam ja tebe uvrijedio samo sam napisao a antun… nista vise

Umjesto brisanja premjestio sam u ovaj topic. :blush:
Morat’ ćemo ovo staviti na dnevni red u administraciji. :o:

haha ima i toga, a mozes ga i obrisati sto se mene tice haha :smiley:

Edit: Da se bzvz ne zamarate glupim Kornicem