Ma ljudi u globalu ne vode racuna nikako. Juce u marketu gledam, cackaju telefon, pa onda na uvo zovu, pa pipaju nos, trljaju oci itd… To su sve stvari koje nikako ne treba raditi napolju trenutno…
P.S. cepaju zestinu u 11 ujutru
Evo grafikona kako se siri zaraza. Ove linije izgledaju jako zabrinjavajuce, bar za mene. Izvor corona virus
Majke mi, nikad nisam mislio da ću na forumu, na kojem bi trebali biti u većini ljudi sa izraženim logičkim razmišljanjem i zaključivanjem, naići na toliko ljudi koji su opsjednuti teorijama zavjere i pročitati toliko sranja. Da stvar bude još gora, ne da članovi to sasjeku u korjenu nego se to još i podržava.
Mislim da bi ovakve teme koje odu u krivom smjeru, koje su pune nekakvih ne suvislih teorija i informacija trebalo ili očistit i strogo moderirat ili jednostavno obrisati.
A ja mislim potpuno obrnuto ,svako treba da iznese svoj stav i misljenje…Jer ovo je ludilo koje nema veze sa MOZGOM …sta ce mo svi se zatvoriti u MISIJE RUPE ???
Pa virus ce doci i u MISIJE RUPE ako je takav,gde je poenta svega ovoga ,REALNA , smislena, niko sudbini nije utekao,ako je kraj blizu ovi sto veruju ce reci TAKO JE BOG HTEO… mi sto ne verujemo ni u sta celi zivot smo ziveli tako da me BOLE ONA STVAR sutra da umrem ,jer kakav je zivot ovde od 1990 ,virus je mala maca,
Nek ljudi pisu sta hoce, kategorija teme je birtija, znaci pricamo kao da smo u kafancuzi.
Slazem se da se od ovakvog foruma ocekuje da ne bude mnogo ovih teoreticara, ali zapravo ih i nema mnogo- mozda jedan na 10 forumasa? Na ulicu da izadjes takav bi bio svaki drugi tako da je sve u redu ovdje
Saopstenje svim korisnicima nasih usluga ,da zbog povecanja obima posla ,nase djelatnice na svim nasim sajtovima rade u tri smene ,:a mozda uvedemo i cetvrtu medzu smenu
Ubrzano ciscenje stanovnistva 70+ gdje su zapravo mladi prenosioci kod kojih se ovo manifestuje kao obicna gripa malo kaslju i prodje ili se uopste ne manifestuje, cijela carolija.
Ja radim u najbolje opremljenom trgovačkom centru u RH i mogu shvatiti zašto ljudi rade zalihe, boje se…bojim se i ja…ali ne mogu shvatiti zašto su toliko agresivni zbog toga…
Gdje je empatija? Gdje je lijepa riječ? Gdje su sada katolički poglavari da smiruju ljude i kažu im da si međusobno pomažu, da pokažu kako slijede Božji nauk?
Ne mogu jednostavno shvatiti da se dvoje ljudi posvađa oko kutije kvasca sa 24 komada umjesto da je pošteno podijele popola…
Tako sam žalosna ovime što viđam, a čak se ne mogu ni ljutiti zbog toga koliko me to žalosti
Naravno to je samo prvi korak.
Probaj obrisat dupe katalogom iz Kauflanda ili Lidla i sve ce ti biti jasno…
Najprije su pokupovali sve maske, pa WC papir i na kraju dezinfekcijska sredstva.
I sad ti uzmes lidl katalog ili jutarnji da obrises guzicu i prvo sta ti se desi je da s prstom probijes papir i zaseres prst.
Nemas dezinfekcijko sredstvo da ocistis to ■■■■■ sa prsta, dodirnes se po ustima na kojima nemas maskicu i eto ti sranja…
Trebalo bi sada formirati policijske ophodnje koje ce raditi na otkrivanju tih agenata mada smo o tome trebali razmisljati prije 2-3 mjeseca…
Ja se slazem sa ovim sto se tice Britanaca, postoji dosta snimaka i vidno je ono da se radi o agentima. Sigurno obican covijek predstravljen sa onakvom lakocom ne siri virus
Dobra ti je teorija, strateška kombinacija napada na WC papir i sredstvo za dezifenkciju xd. Jedino nisam siguran jesu li i maskice pokradene tako da se umre od smrada neobrisanog dupeta ili?
A sada uključimo razum.
Toalet papir nestaje iz razloga jer:
to svakom kućanstvu treba
to je proizvod koji najviše prednjači u omjeru volumen/cijena …pa ga ni trgovine nemaju u onoj kvantiteti na policama i u skladištu u kojoj imaju neki drugi proizvod koji se može brojčano puno više naslagati.
Osim toga, to su veliki volumeni u trgovinama zauzeti toalet papirom …pa kada on nestane sa polica, ostanu velike upečatljive rupetine.
Ne znam jesi li primjetio da su u ovoj maniji nestala i sva jaja, sva piletina i generalno većina mesa. Puno toga je nestalo, ali nije tako vizualno uočljivo kao toalet papir. A možda su to sve planski odnjeli tvoji agenti xd.
Ispravak ti nije nužan, pošto Anđeli jesu dio duhovnog svijeta pa se može komotno reći da jesu duhovi.
Al za spoznaju duhovnog svijeta treba uključiti razum i ostaviti se pretpostavki, naklapanja i nagađanja. Onda se istini tek može pogledati u oči i dokučiti je u njenom punom sjaju, koliko god nevjerovatna bila.