koža

koža

http://www.koza.hr

Šta kažete?
Mislio sam napravit neki redizajn, pa nisam siguran.

Zvjerski dobro!!

Znaš kako bi ja to. Možda kao na komad kože kao pozadinu bih pisao tekst, da bude atraktivnije

Tnx.

A boje i jesu u boji tih koža.
Makar ni to nije loša ideja, istina. Jedini problem je što s ostatakom pozadine? Bijelo, crno? Ili crtat tu kožu ručno pa neki repeating background napravit (što mi se radi NE).
Ma vidit ćemo…

Zdravo,

slazem se sa kolegama, nije lose ispalo.

Sugestije:

  • Pregledao sam pocentu stranicu na 22" i vidim cijeli screen bez skrolanja, dok na 15" 1366 x 768, ima skrol, sto aj nije bas problem nego zbog preglednosti i estetike bolje bi bilo da stranica u kompletu bude za ZOOM -2x , pokusaj npr. u Firefoxu staviti zoom -2x od normale, meni ljepse tako izgleda ovako je trun pregrubo.

  • Nakon sto sam presao na ove slike na desnoj strani, pomislio sam da mogu kliknuti na njih, pa da mi se otvori galerija slika, ali nista. Pa mozda napravi i to, klikom na ove slike desno koji su na svakoj stranici da se otvori nesto, ili ako ne zelis da se otvara sklonij hover efekat, pomisli se da ne radi klik.

  • Kontakt stranica, kontakt formular, ti je pogubio style? Posto je font drugaciji, a i polje za opis je manje u sirini od polja gore (bolje bi djelovalo da su svi iste sirine) barem ova koja imas.

  • MOZDA, kod stranice “gdje smo?”, da se ne prikazuje s desne strane ove slike, nego da ovu mapu automatski prosiris onda, a i stavis ispod nje sjenu (vjeruj znas koje bolje izgleda).

Da je moja stranica ja bi to izmjenio, ostalo bi ostavio sve kako je. Dobar posao, sto se tice dizajna. Sto se tice izvedbe i koda, na prvo ovo sto vidim moglo bi se malo bolje optimizovati (content izdjeljen tabelama), ili kod slanja poruke, kontakt formular sastoji se od 2-3 .php fajla?

Pozdrav.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja