Kršenje autorskih prava ili ne? YT

Pozdrav drugari,

Vjerujem da među nama ima vas dosta što radite i zarađujete od Yt, te ste sigurno više upućeni od mene samog i nekih drugih koje isto interesuje.

Ovako, pratio sam neke stvari i prikupljao informacije i naišao na kanal koji neću da navodim mislim da taj kanal uzima od drugih isječke koje montira i ubaci svoj glas, sad da li zarađuje ili ne, nebitno je uglavnom ima milionske preglede, a prosto je nije moguće da je svaki video i stvar njegov sadržaj.

Mene zanima i interesuje da li ja smijem da uzmem par sekundi i stavim time lapse na taj isječak i tako radim, vjerujem da na te gluposti ne mogu dobiti monetizaciju, ali opet ne ciljam zaradu nego publiku za odredjenu nišu i da kanal izgradim.

Da li ću dobiti blok ili gašenje kanala i kako to funkcioniše sve i kako se može i da li se može zaobići to da yt ne detektuje ili nešto. Bar tih par sekundi što se uzme neki djelić možda nekome što nije bitan ili je problem tek kad zarađujem od tog klipa gdje je nečiji isječak?

na taj način ti radi mnogo kanala, sakupe određen broj clipova sa raznih strana i onda slože jedan video i naravno ubace svoj glas i eventualno neke svoje slike ili kraći klip.

međutim u opisu videa stave, da ako vlasnik clipa želi da se ukloni njegov clip da ga kontaktiraju. i za sada ne vidim da imaju nekih problema…

2 Likeova