Kupnja Rocket plugina

je li netko kupovao wprocket? unlimited mi je preskupa opcija, ako uzmem pojedinačnu ili verziju za 3 weba, kako plugin funkcionira, zabrani li pristup instalaciji na drugim stranicama ili je to više onako, samo update onemogućen? :smile:

Ubij me, nisam ga produzio odavno… mislim da te pita key zato ne mozes na vise sajtova, a i moras dodati url stranica na njihovom webu tj u svome profilu.

ali uvijek nude neke popuste evo sad kad si me podsjetio davaju mi 20% popust, a sad ce i za crni petak biti, ali jeli skupo? Jest…

Imam ja zadnju verziju, mogu ti poslati.

Ili ces mu poslati krekanu koja je shit ili legalnu pa da mu ti dodas url na svoj account pa da ovisi o tebi…

WM 2020, jesmo li se za ovo borili?™

Samo na jednoj domeni možeš imati plugin. Odnosno kupuješ support i update. Dakle, ako ne plaćaš nakon godinu dana, nemaš update.

Domene na kojima možeš testirati:

1,3 ili unlimited zavisi koji paket hoce.

Imam ja unlimited wp fastest cesh ako ti moze valjati. Inace ja koristim kombinaciju autooptimise + wp super cesh. Em je free em je dobra. Fastest cesh mi se pokazao isto dobar u placenoj verziji al ko ce to sad palcat za 13 sajtova. :sweat_smile: moj ti je preijedlog probaj ovu kombinaciju. Ima dobrih tutorijala kak rade u kombinaciji.

Evo izvoli premium verziju wp rocket plugina:

Virus total (cisto da vidis da ti necu ubacit trojanca :smiley: )

Bez uvrede, ali ne preporucam nikome da to skine. Sto se tice AV, i ja to mogu uraditi, ustvari moze svatko za 50$ :slight_smile:

Ja sam svoj skinuo preko onih sajtova što za 100 dolara godišnje nude hrpu premium tema i pluginova…teme su ok, pluginovi isto, iako nemaju ključ za sve…ako kome treba kakva tema ili plugin, nek se slobodno javi.

1 Like

Imam pristup Rocketu na webu kojeg održavam za jednog klijenta ali ne bi ga htjel uzet da ne bi bilo nismo znali :smiley: Jel šalje Rocket obavijest na mail kupca da je plugin instaliran na nekoj domeni?
Ako usporedim datoteke od ovog koji @IvanLovreMarusic šalje u odnosu na ovaj koji je na webu koji održavam, vidim da se malo razlikuje, nema recimo licence-data i sl. pa je nullan? :smiley: https://i.imgur.com/gh0VOpX.png

Možda da pričekam mjesec dana za crni petak pa onda vidim. Fastest cache je isto dobar u besplatnoj verziji.

Mislim da je nulled, skinuto sa festingerbhw weba… koristim ga vec nekih 6-7 mjeseci sve radi bez problema