Kupnja windowsa i offica - najjeftinija!

Želim kupiti Windowse i Office za tvrtku. Ne kupujem računalo uz to pa dakle od OEM-a ništa.
Cijene stvarno variraju, ljudi prodaju svašta, pa ne kažu da je OEM, itd.
Tražim link na bilo koju (najjeftiniju) verziju windowsa za tvrtku i najjeftinijeg mogućeg offica za tvrku.
Znači ništa od Home nad Student za office ili Home verzije Win 7.
Da li da čekam izlazak windowsa 8?
Da li je netko kupio windowse preko MS weba?

Hvala!

Mislim da ti se isplati kupiti originalni cd-key samo od windowsa.

To su keyevi od cd-ova koji se oštete i nemogu prodati, samo neznam da li netko ima iskustva s kupovanjem istih preko weba.

Windows 8 CD Key, Windows 8 Pro Key, Windows 8 Activation Key je jedna od takvih stranica.

Ja ne znam na šta ti ciljaš, ali za potrebe inspekcijskog nadzora ja bih očekivao (ne znam, ali bih očekivao) da moraš pokazati ulazne račune koji svojim brojem i sadržajem odgovaraju svemu što je inspekcija pronašla na svim računalima koja se zateknu u poslovnim prostorijama u vrijeme kontrole. I privatna računala, isto tako!

Također sam čuo (tj. pročitao nakom forumu) da je netko imao problema s probnom verzijom softvera - iako mislim isteklom, koju nije deinstalirao - a objašnjenje je bilo da iako EULA tog softvera to što je bilo zatečeno omogućuje, tako nešto nije moguće po našem zakonu. Ovo je malo apstraktno raspisano, jer se ne sjećam više što je bilo u pitanju.

Znači, ja bih najradije za firmi išao preko nekog lokalnog dealera, ovlaštenog prodavati MS-ov softver, a razmišljao o njihovim pretplatnim paketima, gdje se svake godine da neka pinka i onda su pokrivene razne điđe-baje:

A sve ostalo što je diskutabilno bih predložio držati na disku s TrueCryptom primjenjenom na “plausible deniability” način.

Daleko je najjeftinije kupiti od Microsofta, i to preko nekog od partnerskih programa (npr. Action Pack).
Nazovi ih i raspitaj se, mislim da se radi o cca 400-ak USD za brdo softwarea.

Ili probaj neku alternativu ako zadovoljava potrebe - LibreOffice Productivity Suite Download » LibreOffice
ili
OpenOffice.org

Trebaš kupiti Retail verzije Windowsa 7 (ili 8) i Officea (2007 SB ili 2010 SB). To možeš u bilo kojem pouzdanijem dućanu. Ne znam u čemu je problem.
Gledao sam i ja za taj MS Partner Program koji ti omogućuje za jeftine novce dobiti cijeli spektar proizvoda. Ali moraš se obvezati da ćeš nešto s time i napraviti.

Tako da možeš izabrati da li ćeš kupiti sa CD-om ili bez. Ako kupiš bez CD-a dobit ćeš link i upute kako to skinuti. Za inspekciju je bitno da imaš račun, ali da, neće ti proći OEM.