Kupovina media sadrzaja za social mreze

Interesuje me da li ima negde da se kupuje sadrzaj, naravno legalan sadrzaj koji moze da se koristi za social naloge? (FB,Insta,YT itd)

ViralHog, JukinMedia, Viralvideouk, Storyful…

Pisao sam s njima i cijene nisu bas pristupačne za naše područje :smiley:

Kakve su okvirno cene?
Ako je dozvoljeno komercijalno koriscenje mozda i nije losa varijanta. Npr ko ima siri auditorijum moze da postavlja na YT i tu izvlaci pare.

Ne vjerujem da je dozvoljeno komercijalno koristenje, ali ono sto znam jeste da sigurno neces dobiti report na takve klipove. Cijene se kreću oko 100$ po klipu, tu sad imaš neke popuste od 5, 10% tako što ćeš dodati ono ‘Credit: ViralHog’, ili postaviti njihov logo u ćošak klipa. Uglavnom min. cijena je oko 80$.

Pa neces da dobijes report jer uglavnom takav sadrzaj odmah blokira FB ili YT tako da neces da dodjes do report-a :smiley:
Zeznuo sam se skoro sa jednim klipom pa me blokirase na 3 dana skroz, srecom pa sam sa drugog profila mogao da postavljam objave inace bi bilo zajebano 3 dana da mi ostanu stranice bez objava :smiley:
Ipak je to previse para, mora da se smisli neki nacin, mozda animiram fanove da salju :smiley:

Taj način sam i ja pokušao, ideja je uspjela i dobio sam nekoliko klipova u inbox, ali kvalitet i zanimljivost tih klipova ne bih da komentarišem :joy:

Ma ja radim zivotinje, imam oko 150k stranaca pa se nadam da ce neko da posalje nesto da valja :smiley:
Nista me ne kosta da probam.

1 Like