Kupovina premium domene .club

Pozdrav. Zanima me vaše mišljenje o kupovini premium domena. Konretno .club koji ima oko 1600 potraživanja na mjesečnom nivou. Cijena je oko 1900$. U pitanju je domen od jedne riječi: Tražena riječ ima milionske pretrage na google na mjesečnom nivou. U pitanju je nisha gdje je velika konkurencija. Koliko bi to bilo isplativo?

Bez znanja o kojoj se konkretno domeni radi je nemoguće odgovoriti.

Općenito…ako je domena dobro odabrana i ako je premium, to je uvijek neusporedivo bolja opcija nego uzeti neko smeće od domene za $10, čak i ako je ta premium domena naizgled skupa. Samo treba paziti da se domena ne preplati jer je nekad skroz ok platiti $100,000 umjesto neko smeće za $10, ali ta ista za $100,000 nije više dobra kupnja ako se kupi za recimo $500,000.

1 Like

Na osnovu pročitanog, ja bi kupio tu domenu.
Znači keyword ima preko milijun pretraga mjesečno, a domena bi bila keyword.club?

Inače, ja sam baš jučer sletio na vegan .club, vlasnik je izvjesio cijenu od $500,000.

research keyword club fraza ima oko 50 pretraga, ali samo taj keyword ima milionsku pretragu a keyword.club ima na mjesečnom nivou 1600. Razmišljam o svemu tome ali nemam baš iskustva tako da tražim i druga mišljenja.

Jel mozes molim te reci u kojem to programu gledas? Jer u G. Adw to vise nemam ili neznam naci…
Ovo je zanimljivo ako na mjesecnoj bazi imas 1600 pretrazivanja na keyword.club sto znaci da ce vrlo vjerojatno doci na tvoju stranicu. Ako ces imati na toj domeni npr web shop mogao bi je relativno brzo isplatiti. Dok ovih milijun pretrazivanja na to se nebi bas oslanjao jer je vjerojatno i konkurencija velika…

https://app.kwfinder.com/
Tu gledam. Zanimaju me iskustva, jer i ovi milijuni pretraga bi se možda mogli iskoristiti uz seo optimizaciju, naravno da je potrebno vrijeme za sve to. Prioritet bi mi bio adsense, a vrlo vjerovatno i amazon za monetizaciju.

1 Like