Kupujem content sajtove (isključivo monetizirane)

U periodu od 01.11. do 31.12. planiram kupnju content/affiliate sajta.
Neki minimalni kriteriji koje tražim:

  • Tier 1 traffic
  • no PBN
  • monetizirani sajtovi (u rasponu od $150 do $500 mjesečnih prihoda) - uz pretpostavku da je prosjek stabilan kroz posljednjih 6 do 12 mjeseci
  • no Google Update hit history

b)

  • moguća je i kupnja HR sajta, također isključivo monetizirani projekti dolaze u obzir (minimalno od $150 mjesečne zarade)

Molim vaše ponude u inbox. Dakle isključivo sajtovi (ništa fb, instagram, yt stranice i kanali).
Prilikom javljanja navedite što je moguće više detalja o sajtu (poželjno i url), kao i podatke Google Analytics, Search Console, kao i očekivanu cijenu te je li ista fiksna.

Napomena:
Zahtijevat će se video verifikacija zarade (video pozivom), a moguće i susret uživo na prostoru HR, BiH ili Montenegro radi zaključenja eventalnog posla.

Plaćanje moguće preko transakcijskog računa, putem digitalnih banaka (Wise.com, Paypal, etc), ali i gotovinski uživo.

3 Likeova

bump. I dalje je aktivno.

Takodje, zainteresovan za isto, sve ponude možete pustiti u inbox :slight_smile:

Takođe i meni u inbox :slight_smile:

Samo jedan mali hint u slučaju da možda nisi znao: takve site-ove možeš pronaći na flippa platformi za kupoprodaju biznisa, tamo postoji middleman za zaštitu od prevare tako da nema potrebe za ličnim susretom, nadam se da sam pomogao

Znam sve Muki. Hvala ti na info, ali time se bavim već godinama. Flippom i mnogim ostalim platformama (Empire Flippers, Investors.Club, Motion Invest, etc).

Svrha objave jest u slučaju da netko od forumaša ima nešto zanimljivo na prodaju da može slobodno ponuditi u narednih nekoliko mjeseci.

2 Likeova

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.