Kupujem Facebook stranice i grupe

Pozdrav,

kao što sam naslov teme kaže, potrudiću se što bolje objasniti šta mi tačno treba.

Facebook stranice i grupe:

Facebook stranice: Minimum 100.000+ pratilaca
Facebook grupe: Minimum 50.000+ članova

Države (lokacija): Bosna i Hercegovina, Srbija, Hrvatska, Crna Gora (zemlje u blizini Bosne i Hercegovine radi lakše transakcije)

Molim vas da mi odmah pošaljete link + sliku demografije + cijenu stranice / grupe kako bi komunikacija bila što jednostavnija i brža.

Posebna ponuda: Ako ne posjedujete nešto od traženog, nudim 150 eura kao nagradu svakome ko pronađe odgovarajuću Facebook stranicu ili grupu za mene, naravno da odgovara traženim uslovima.

Kontakt informacije: Za više detalja, slobodno pošaljite poruku.

Hvala unaprijed!

Oglas je još uvijek aktivan.

Ovaj je prodavao stranicu, ali mi je bilo mnogo

1 Like

Koliko se sada kreću fb stranice od 100k+ i više?

Zavisi kakve, aktivne, slabo aktivne, od sadržaja, vidljivosti, ideo od 500 do 5000 evra

1 Like

koliko je trazeno za ovu?

Tada je tražio 3000, plus istoimena grupa

pff to nije toliko strasno

Puno je to toliko dati para sa obzirom da mozes dobiti na najvecu gluposti kaznu i onda moras cekati godinu dana da nestane page quality sranjee

glupo kupit i auto jer ga mozes slupat pa nemas auta

1 Like

Glupo poredjenje auto kad kupis ono je tvoje a stranica nije koliko god mislio da jeste

2 Likeova

Nema smisla poređenje, auto možeš osigurati, popraviti, prodati u otpad…

2 Likeova

Poenta je rizik koji dolazi s necim, i postojanje rizika nije razlog za ne uzeti nesto. Sto se ozbiljnije bavis necim, rizik je veci, ne manji

Moje je misljenje da ove pare ne vrijede tog rizika al svako ima svoje misljenje

ne vrijedi stranica, ili ne virjedi toliko novca staviti u neku fb stranicu?