LCD TV kao monitor za računalo?

Pozdrav svima, kupio sam prije tjedan dana novo računalo (stolno naravno), i naravno kupio sam u dijelovima i sastavio, što se tiče monitora, imam onaj stariii “debeli”…
Htio bih kupiti LCD monitor od 20-22’, ali imam TV LCD Quadro malo većih dimenzija ali ne tako velikih, pa me sad zanima koliko je pametno koristiti njega umjesto da kupim pravi LCD monitor ? Razlog ovakvog razmišljanja su financije, nisam pri nekim parama za solidan monitor.

Zanima me Vaše mišljenje.

Ako vec kupujes, kupi LED jer LCD je stvar proslosti. TV nebi preporucio da gledas s malo udaljenosti jer redovito prouzroce glavobolju i vjerojatno neke druge zdravstvene probleme.

Monitori iako nuzni za stolno racunalo, nije vazno da je “top of the line”, vazno je da radi. U oglasnicima imas vec od 350 kn. Mislim da je solidna opcija http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&sort=cheap&categoryId=&keywords=monitor+22&price[min]=300&price[max]=

1 Like

Ne moras nov kupovati

Brate polovan ja kupio za 20e

21" ja msm da je…

1 Like

E hvala vam na korisnim savijetima.

Neki govore, tj. istina je to da je Dell ili LG najbolji, eh sad…

Meni se radi da nije skupo ali i ne mora biti novo, samo da je ispravno…

Osobno mislim da je monitor najvaznija komponenta, pogotovo ako provodis puno vremena za racunalom. Samsung, LG, Dell … sve su to odlicni i kvalitetni brandovi. Svakako gledaj LED … ili jos bolje LED s IPS tehnologijom prikaza. Isplati se izdvojiti i do 2000 kn za kvalitetan 22-24’’ monitor ukoliko ne zelis za par godina biti corav i/ili imati stalne migrene nakon 8 sati dnevno gledanja u njega :slight_smile:

Evo našao sam jedan
http://www.chipoteka.hr/artikl/113188/monitor-lg-22m35a-b-215-led

Što mislite, jeli dobar za te pare ?

Meni izgleda prava stvar;
**veliki LG monitor u Full HD-**u. :slight_smile:

1 Like

Hvala na komentarima.
Pomoglo mi je.

Ovdje može lokot ako tema nekome nije potrebna!