Licenca - kupljena tema

Pitanje je dakle, gdje postaviti licencu za kupljenu temu?

ako bas treba staviti onda uglavnom ide u footer

Ako ti prilikom aktivacije teme nigdje nije zatražen kod, ne moraŔ niŔta dodatno raditi. Uzivaj u temi koju možeŔ postaviti na viŔe domena (ne baŔ legalno, ali to je njihova greŔka, ne tvoja)

EDIT: moguće da nisam u pravu i da će te prilikom druge aktivacije teme (na drugoj domeni) tražiti kod licence

Ne trazi me nikakav kod… ali volio bi ih licencirati

Koja thema? Jel te prilikom kupovine tražilo URL stranice na kojoj ćeÅ” koristiti? Ako je, onda ti je odmah ugrađena licenca.

Nije me nis trazilo… kupio i instalirao temu… sada ju imam instaliranu na dvije web stranice, trebal bi i na trecu… ali se bojim zbog licence…

Kada sam davno kupio teme na theme junkie nisam imao licencu (kod), ali sam dobio pristup forumu i direktnoj podrŔci za teme koje sam kupio. Možda je i kod tebe tako.

Možda da kontaktiraŔ onoga od kog si kupio temu, napiŔeŔ Ŕta i kako ide konkretno oko te licence pod kojom je tema koju si uzeo.

Licenci ima jako mnogo, a kupovinom teme si verovatno dobio pravo i na određenu tehničku podrÅ”ku.

Ja kada sam kupio premijum temu, kod za licencu sam morao da upisem pri prvom aktiviranju teme da bi imao 6 meseci podrŔke.Bio je na ekranu dobrodoŔlice.Kontaktiraj prodavca

1 Like

Copyright Ā© 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey