Pitanje je dakle, gdje postaviti licencu za kupljenu temu?
ako bas treba staviti onda uglavnom ide u footer
Ako ti prilikom aktivacije teme nigdje nije zatražen kod, ne moraŔ niŔta dodatno raditi. Uzivaj u temi koju možeŔ postaviti na viŔe domena (ne baŔ legalno, ali to je njihova greŔka, ne tvoja)
EDIT: moguÄe da nisam u pravu i da Äe te prilikom druge aktivacije teme (na drugoj domeni) tražiti kod licence
Ne trazi me nikakav kod⦠ali volio bi ih licencirati
Koja thema? Jel te prilikom kupovine tražilo URL stranice na kojoj ÄeÅ” koristiti? Ako je, onda ti je odmah ugraÄena licenca.
Nije me nis trazilo⦠kupio i instalirao temu⦠sada ju imam instaliranu na dvije web stranice, trebal bi i na trecu⦠ali se bojim zbog licenceā¦
Kada sam davno kupio teme na theme junkie nisam imao licencu (kod), ali sam dobio pristup forumu i direktnoj podrŔci za teme koje sam kupio. Možda je i kod tebe tako.
Možda da kontaktiraŔ onoga od kog si kupio temu, napiŔeŔ Ŕta i kako ide konkretno oko te licence pod kojom je tema koju si uzeo.
Licenci ima jako mnogo, a kupovinom teme si verovatno dobio pravo i na odreÄenu tehniÄku podrÅ”ku.
Ja kada sam kupio premijum temu, kod za licencu sam morao da upisem pri prvom aktiviranju teme da bi imao 6 meseci podrŔke.Bio je na ekranu dobrodoŔlice.Kontaktiraj prodavca