Linkeri - novi servis za povećanje posjeta na vašim sajtovima

Koristio sam voltrank. com i backlinks. com
Voltrank sam dugo koristio i sa njime nisam imao problema, kad sam postavio backlinks nakon 3 mjeseca sam obio ovu obavijest od googla.

Sada sam uklonio oba dva zato što mi trebaju ručno provjeriti site. Postoji kao neka procedura kad dobijete ovu obavijest na koju se možete žaliti i to traje ako se ne varam nekih 6tjedana da odluče dali je sada stranca uredu ili ne.

@mrhyde backlinks. com je sajt koji google ne dozvoljava, posto se to smatra kupovinom bakclinkova, google je veoma osetljiv kada je u pitanju manipulacija page rankom.

Mi ovde pricamo o promociji zanimljivih clanka putem servisa, linkeri,clanci, linkoteka.rs te servise google dozvoljava kao i google adsense, ja sam linkere koristio vise od 3 godine i nisam imao nikakvih problema, a sad vec godinu dana koristim www.linkoteka.rs servis i google nema nikakve primedbe, zato sto je sve besplatno i ne povecava se page rank sajta vec iskljucivo posecenost sajta…

Jel zna neko zasto su linkeri ugaseni, i kakvi su rezultati sa linkoteka.rs. Jer sam i ja ranije nekad koristio linekre.

Imaš RH servis clanci.com pa vidi ako te zanima.

Na koji način si uklonio oba?
Ja sam imao sličan problem sa jednim siteom, koji traje još uvijek. :frowning:
Nije se lako iskoprcati iz takvog problema…

Žalio sam se ali - negativan odgovor. :frowning:

Uklonio plug-inove sa svoje stranice na kojoj sam ih prikazivao. Nisam dobio opomenu za linkove koje su upućene na moju stranicu sa drugih stranica koje nisu moje ako na to misliš.
Ako misliš na “oba” (oba dva servisa za backlinkove), na svojoj stranici sam prikazivao i voltrank i backlinks.

Da obavijestim da su Clanci.com u procesu velikog redizajna pa će uskoro biti puno novih mogućnosti i poboljšanja. Do tada ne approvamo nove sajtove.

Hvala ti na odgovoru mr Hyde.
Nažalost, ja sam dobio slično upozorenje; :blush:
I na moju molbu odgovorili su mi negativno, da još uvijek nije u redu.
Nikakve sumnjive pluginove nemam.
Nisam pametan što napraviti.

:blush:

Kao sto sam napisao i ja sam koristio linkere, ne znam zasto su ugaseni, presao sam na linkoteka.rs i rezultatima sam zadovoljan, ima pregled za svaki clanak koliko se izvrteo i koliko je klikova dobio, dnevno moze da se postavio do 15 clanaka, u sistemu imaju dosta jakih sajtova iz Srbije ali ima dosta sajtova iz Hrvatske i Bosne.