Linkovi u potpisu

Interesuje me koliko znače linkovi u potpisu za rangiranje u tražilicama? I da li mogu za jedan isti sajt napravit par anchor linkova u istom potpisu? Koliko sam skontao taj anchor link je bitan za tražilice. Da li će značiti nešta ako za ovaj naglašavam klošarski blog iz mog potpisa napravim anchor link Savjeti psihologa pa još jedan anchor link Psiholog online… Za te fraze se pokušavam rangirati što bolje. Razumijete šta oću da pitam. Fala na pomoći.

Ako je isti link u pitanju mislim da ce uzeti samo prvi link i anchor u obzir.

Linkovi u potpisu imaju utjecaja na rangiranje ako su s dofollow foruma. Taj utjecaj nije velik ali ako imas indexiran link sa 10 razlicitih foruma primjetices pomake.

Fala. A da li je bitan broj postova ili je mnogo bitniji broj foruma sa linkovima u potpisu?

Mnogo je bitniji broj razliticih foruma na kojim imas link, ali bitno je i da imas sto vise postova jer to povecava sansu da ce ti link u potpisu biti indexiran, jer google pola tih linkova uopce ni ne registrira. Ali kad imas 20 postova sanse su da ce bar 5 od toga biti indexirano.

Gadjaj vise razlicitih foruma.
Kasnije skapiraj one najjace i najrelevantnije i svaki dan ostavi po 2-3 komentara na npr 10 najbitnijih. To je pola sata posla a znacice ti. Plus kada si tako iole aktivniji, cesto ce se desiti da ostali clanovi iz znatizelje kliknu na tvoj link u potpisu da vide o cemu se radi, pa tako eto i direktne posete :wink:

I nije to samo do linka kao takovoga. Linkom moraš guglu dati do znjanja kao bi želio da te on predstavi u rezultatima svoje pretrage.
Dakle ti želiš posjetioce koje zanimaju psiholški savjeti pa upotrijebiš slijedeći link: psihološki savjeti
Eto,sad će guglov špiju pobrati ovaj link i “znat” će da je tvoj link posvećen psiholškim savjetima i u svoju bazu podataka će smjestiti podatak da je netko tamo na nekom forumu linkao tvoj sajt upotrijebivši riječi “psihološka pomoć”.

Slijedeći korak je ukazivanje guglu na činjenicu da ti na svom sajtu imaš raznih tema pa onda kreneš mu ukazivati na tu činjenicu: problemi s djecom
Dakle linkaš pojedine člank a za tekst linka upotrijebiš najbolje ključne riječi koje opisuju tvoj članak i po kojem želiš da ljudi pronađu članak na guglu.

I nisi ograničen samo na potpis jer link može biti i u samim postovima a forume i threadove gdje ćeš ostavljati linkove jednostavno potržaiš na guglu po principu:

ključna riječ ili fraza Powered by Vbulletin

Recimo:

http://www.google.hr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=psihološka+pomoć+Powered+by+vBulletin

Ovo će ti izbaciti 3+ tisuće rezultata gdje se na forumima koje pokreće Vbulletin skripta spominje fraza “psihološka pomć” pa sad ti uletiš u raspravu i ponudiš svoj link i to je to.Naravno, ne ulijećeš ko Šeks u sabor već se uključuješ u raspravu i pametno poturiš svoj link.

Tu su još i forumi pokretani drugim skriptama pa i njih možeš obići a i možeš komentirati po rugim blogima pa i tu ostaviti link no to je već druga tema :slight_smile:

Fala na predhodnom postu. Trenutno izučavam uticaj linkova iz potpisa na tražilicu. Da li vjerujete da sam napredovao 20 (sa 30og na 10o) mjesta za sintagmu psihološki savjeti zbog 50 linkova iz potpisa sa jednog dofalow foruma. Drugih aktivnosti koje su mogle biti vezane sa napretkom u tražilici nisam imao.

Zato sto je konkurencija nikakva.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja