LIVE STREAM - iskustva

Nisam znao gdje da smjetim topic, ako treba neka ga admin premjesti. Zanimaju me iskustva sa live streamom. Dakle, jedno ribicko drustvo zeli napraviti live stream s jednog jezera koji bi isao od 0 do 24, pa me zanimaju iskustva oko toga. Naravno, nije problem platiti neku razumljivu svotu novca za stream, ali bilo bi dobro da je besplatno :slight_smile: … Dakle, zanima me mišljenje znalaca, a da nije u pitanju Ustrema ili Livestream… Unaprijed zahvalan.

Makono, sve 5. :slight_smile:
Kategorija je u redu, a i ribički stream će biti jako zanimljiv, obavijesti nas ovdje kad to bude online, molim te.
A kako ćeš to izvesti; nisam koristio ali znam da postoji Youtube live stream, vjerojatno je dostupno, to bi ti trebalo odgovarati. :blush:

youtube, veetle, ima ih kolko oces…

Ako se ne varam Youtube ima ograničenje streama (Dužina trajanja), dakle trebalo bi ponovno pokretati… Trebao bih nesto da vrti duze vrijeme, a da se ponekad restarta prevencije radi. Naravno, to radim za Đ, pa bi i usluga streama trebala biti za Đ, ili nešto što bi jedno ribičko društvo moglo financijski podnijeti…

Verifikovan partner i valjda ima mogucnost neogranicenog strima na YT? Tu moze lepa prica da se napravi sa YT kanalom. Mogu da se rade i rinolovscki tutorijali, emisije itd.

0-24 na jezeru? Pa ko ce to gledati? Aj dok je dan pa ok, ali sta ce ti po noci?

Jedino ako nije neka Lake Placid prica :slight_smile: