Ljetovanje u CRO

Zadnjih par godina bio sam u Kleku jer mi se sviđa što je malo mjesto, isključivo namjenjeno za odmor, i nije velika gužva, ali prošle godine imao sam problema sa muljem (nisam siguran da je mulj).

Dakle, prošle godine, svaki put kada sam se zadržavao u vodi duži period, prilikom izlaska primječivao sam dosta mulja na tijelu, koji se jako teško skida. Neki će reči, neko plati za taj tretman, ali me zanima da li je i na drugim mjestima bilo sličnih problema, te, da li neko zna da li će ga biti i ove godine, te ako da, da li postoji jednostavan način da ga se riješi?

to ti je problem doline Neretve, sva mjesta blizu ušća imaju taj problem bar koliko ja znam, ali tko zna vidio sam to i u Makarskoj koja je dosta daleko od ušća pa donose nekakve trave ali je i gužva velika pa se voda zamuti i isprlja.
Ako hoćeš čistu vodu najbolje ti je u neko manje mjesto ili na neku divlju plažu.

Ne znam u što si se ti uvalio, ali Klek mi je blizu, bio sam tu najmanje 100 puta i nikad nisam imao nikakav ni sličan problem.

Lol, prošle godine, u Kleku, ne samo meni, svima, kada izlaze iz vode, bruka nečeg tamnog zalijepljenog za tijelo :). Ne bi ni to bio problem da se lahko skida (moraš se pola sata trljati pod tušem ili peškir suh koji na kraju možeš samo baciti na pranje :D). Ukoliko se odmah ne istuširaš stegne tijelo jer se valjda osuši :D. Zvuči kao neki film xD.

Uletili ste u neku naftnu mrlju po tom objašnjenju, kao da se tanker negdje izvrn’o u blizini. :smiley: Vjerojatno je od nekih onih glisera iscurilo ulje ili nešto slično, nije to mulj sigurno.

Možda nije mulj, ali nije to trajalo jedan dan, već cijelu sedmicu (koliko sam bio), iako su mi drugi rekli da je bilo i njima isto.

Najbolje ti je onda da promijeniš destinaciju za odmor.

Preporučujem ti da ideš na sigurno: Split je najljepše mjesto na Svijetu. :slight_smile:
I garantirano nema toga (mulja). Plave zastave su okolo po plažama.
Evo jedna (plaža): http://www.bacvice.com/povijest/ i uživaj. :slight_smile:

Bio sam u Splitu za Novu godinu, slušao Gibonnija xD.