Ljubavni problemi

Momci jel ima neko ko je bio u dugoj vezi, vezi, u nekim tinejdzerskim danima ili tako nesto? Hteo bi da ispricam pricu vama da mi pomognete, stvarno mi treba pomoc …

Hajde pricaj… :slight_smile:

Samo nemoj previše detaljno jer ih ima ovdje koji imaju adult stranice, pa… šta ja znam… da ne bi iskoristili materijal za svoj site. :slight_smile:
Treba bit’ oprezan :slight_smile: He he.

7 Likeova

Predložio si joj da snimite pornić za tvoj sajt a ona odbila? Sve znam…

2 Likeova

Bio ja. Cijelu srednju…i do jedno svoje 24-te sa istom curom. Jeste da sam je u srednjoj prevario sa jedno 50 cura, ali sve je ona to znala. Njoj sam se prvoj i pohvalio da sam nesto zbario…

Kasnije nakon srednje je to preraslo u ozbiljnu vezu i trajalo do moje 24.te. A zajedno smo poceli zivjeti dok sam bio 4-ti srednji. Ona je tad bila prva godina faksa…zivjela na stanu, a ja mlad lud…ionako bio bez adrese (u pravom smislu, samo na papiru sam imao adresu)… Pa otisao k njoj. I tad je pocelo biti ozbiljno…i taman dok ozbiljno zavoliš stvari odu u k*.

Velike su to životne navike koje se tada slome i uplaše čovjeka, ali treba samo hrabro gledati na to kao na jedno važno životno iskustvo i objeručke prihvatiti što život dalje donosi i dopustiti mu da sjaji s novim iskustvima. Nuzno zlo i dobro ne postoji…svako iskustvo i svaki zivotni smjer nosi dobro i lose. Na nama je samo da uzivamo u dobrom, a da lose korigiramo koliko je u nasoj mogucnosti, i da se ne zamaramo previse sa onim na sto ne mozemo utjecati.

I tako na prvu slomljen, vjerovao sam da stizu nove dobre stvari. Osim gubitka, trazio sam nove mogucnosti koje mi se otvaraju… I zaista ih je bilo pregrst, uzivao sam abnormalno u novom zivotu. Sto ne znaci da je onaj prije bio loš…ali svako iskustvo je vrijedan dragulj. A treba uživati u različitosti dragulja…

Znaci nema lošeg, samo hrabro dalje u nove pobjede :wink:

1 Like

Uvijek moze kontaktirati odvjetnika i pokrenuti sudski spor :slight_smile:

Za sve vase ljubavne probleme tu su nasi vrhunski tarot majstori! Uvjerite se i rijesite probleme!
AstroTarot - Vaš Prozor u Budućnost!:wink:

1 Like

Nasmejaste me drugari, situacija se kao nesto malo promenila mada evo ja povredio nogu ne mogu da izadjem veceras ( zivi kod mene tokom letnjeg ) ona je morala sa drugaricama da izadje umesto makar drustvo da mi pravi pozvali bi nekog da kuliramo… Ja eto tako sedi, obradjujem narudzbine radim kao crnac, dok me njene drugarice podjebavaju “Idemo mi u grad ti ces da radis hahahhahahaha…” …

Jebacu im mamicu kada one rade u perionici za ves a ja svojim Nemcem dodjem da operem usikane gace :wink:

Boozou, ja jesam izuzetno pozitivan lik i svestran, svestan sam svega sto si rekao i slazem se sa tobom. . Nista nije vecno, shvatam da moram vise svoju guzicu da gledam od tudjih, pogotovu kada su zene u pitanju.

nista ti ne ispriča, a nadah se nekim zajebanim problemima.

Eh da ti ja ispricam ljubavni problem ti bi odma zatvorio ovu temu, uvijek moze gore vjeruj.

1 Like

Raskinuo sam joj… Odlucio sam da malo pogledam na sebe, svoj uspeh, svoju buducnost i sve… Dete sam, 17 godina, prva ljubav prvo sve, mnogo toga sam proziveo sa njom i ovo je verovatno najbolnija odluka koju sam doneo do sada, tek je ogroman put ispred mene… Pisem ovo ovde da jednog dana pogledam i da se setim, da svi koji imaju neke probleme a mojih su ili bilo kojih godina shvate neko moje iskustvo… Koliko god ljubav bila velika, i koliko god bolelo, bice sve gore i gore, secite sve to sto pre u korenu, tako je bolje i za vas i za nju :slight_smile:

Hvala svima sto su se nasalili ovde, sto su mi se javili privatnom porukom… Nekome je sve ovo smesno, bice i meni smesno verovatno, ali kako god, hvala vam !

Pomirite se

2 Likeova