Login na sajt putem Facebook-a problem

Pojavio mi se cudan problem na sajtu, naime dobio sam obavijest “Strict Redirect URI Matching” nastavak “In 35 days, we’re making a security update to Facebook Login that will invalidate calls from URIs not listed in the Valid OAuth redirect URIs field of your Facebook Login settings.”

Evo vec sat vremena se patim oko ovoga, upalio sam strict ali nesto i dalje ne stima. Meni preko administrastorskog profila uradi login, no pokusavam sa nekim drugim nece izbaci “Aplikacija nije dostupna: Aplikacija kojom se pokušavate služiti više nije dostupna ili joj je ograničen pristup.”

Pokusao i novi app napraviti i uraditi ali opet ne stima. Radi se o Wordpress sajtu, tema ima opciju za login pa je preko toga radilo, medjutim pokusao i sa pluginom ali nece ni tako. Da li je neko imao slican problem?

Pod postavkama u appu nađi dostupno javno, objavljeno ili tako nešto. Uglavnom sada je app u testnoj fazi i samo tebi radi ostalima ne.

NIje do toga, sve je live vec odavno. App je radila, medjutim pojavilo se ono upgrade od 1 marta(ono za sigurnost bla bla), nakon sto sam uradio upgrade, sinoc mi dodje ta obavijest. Od tada nece, pokusao napraviti novi app koji nije vezan sa prethodnim, tj na kojem nije IA. Ali nece ni na novom, istu stvar izbacuje.