Logo png format

pozdrav,
radio sam sebi neki logo za web portal, pronašao sam neki logo na netu pa svoj malo natpis uredio i tak, nebitno sada to, ono što me muči jeste,
kada u photoshopu snimim file kao .png i onda kad želim da ga “nalijepim” na fotku, taj logo se ne “stopi” sa pozadinom.

Nadam se da me razumijete šta sam želio ovim da kažem :wink:
Hvala unaprijed :wink:

Stvar je vrlo jednostavna.Bez obzira o kakvom sematerijalu radi,moraš voditi računa o tome da između znakova(slova.brojevi itd),simbola ili od čega ti se već sastoji logo imaš tzv. prozirnost.Dakle,logo sam po sebi(duboko vjerujem da nije neka slika samo) mora imati svugdje jednaku prozirnost kako bi se što bolje uklopio.Ali,mogao si bacit neki screenshoot pa da ti onda točno velim o čem use radi.U tom slučaju export/save as/save for web and devices u .png fomrat ne rješava pitanje koje tebe muči ako materijal nije obrađen kako treba.

Ovdje: web20 PSD - Download - 4shared - Arnes Zabic je taj file sa logom, pa da li možeš da pogledaš i da vidiš da li je moguće sačuvati ovako kao što ja želim. Hvala :wink:

evo još jedan link web20 PSD.psd

znaš li šta su layeri? Trebaš samo obrisati background layer.

Ma ok…isto mu je da li će obrisati background layer ili s “background eraser tool-om” to riješiti ali ovo tvoje mu je čak i brže.

puno brže :smiley:

hvala momci :wink:

Sasvim jednostavo, u PhotoShop imas funkciju da se slika zapamti za web. Tu onda izaberes koji format zelis i koja boja da bude transparentna. Ako nije koplikovan logo to ide super onda.